Temsa LD School Bus Yatırımı

Temsa LD School Bus Yatırımı

Okul ve turizm taşımacılığı alanının önde gelen şirketlerden biri olan Savac’ın filosunda Temsa’ya ait araç sayısı yapılan teslimatla 113 adede ulaştı.

64 ülkeye ihracat gerçekleştiren Temsa için Fransa pazarı ayrı bir önem taşıyor. Temsa’nın Fransa Bayiisi Dietrich Carebus Group, okul, kısa mesafe turizm ve şehiriçi taşımacılık alanında hizmet veren Savac Şirketi’ne 13 metre, 63 kişilik Temsa LD School Bus araçlarını teslim etti. Teslim töreninde, Dietrich Carebus Group’un sahibi; Pierre Reinhart ve Savac Şirket Sahibi; Daniel Bigot yer aldı.

 

Tercihimiz Temsa’dan Yana

   Yapılan 14 adetlik teslimatla Savac filosunda bulunan Temsa araç sayısı 113’e ulaştı. Firmanın filosunda Safari HD, Safari RD, MD9, Tourmalin, MD9 LE, LD ve LD SB araçları bulunuyor. Savac şirket sahibi Daniel Bigot, TEMSA araçlarının tercih nedenini 1998 yılından beri Fransa pazarında güçlü bir marka olarak yer alması, araçların konfor düzeyinin yüksek, işletme maliyetinin düşük olması tüm bunların yanında güçlü satış sonrası hizmetlerin varlığı, olarak açıkladı.

 

Temsa, Ürün Gelişiminde Lider

Temsa Fransa Bayiisi Dietrich Carebus Group sahibi; Pierre Reinhart, 1998 yılından bu yana Temsa’nın bayiiliğini yürüttüklerini, satış öncesi ve sonrasında müşterinin her zaman yanında olmaya dikkat ettiklerini ve Temsa’nın değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik araç gelişimlerini aralıksız sürdürmesinin satışların artmasına büyük katkı sağladığını belirtti.

temsa-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.