Temsa MD9LE'nin ilk teslimatı Şile Kooperatifine olacak

Temsa MD9LE'nin ilk teslimatı Şile Kooperatifine olacak

Temsa’nın yeni ürünü 9 metre, 3 kapılı MD9LE otobüsünün 1 aylık Türkiye turunu tamamlamasının ardından beğeniyle karşılanan MD9LE’un ilk teslimatı Şile kooperatifine gerçekleştirecek.

18 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Türkiye turuna çıkan Temsa’nın yeni ürünü MD9LE otobüsünün ilk teslimatı İstanbul’da ile kooperatifine gerçekleştirecek. Temsa’nın ‘kentiçi ulaşımda ayrıcalıklar getirecek’ diyerek lanse ettiği yeni ürünü 9 metrelik MD9LE aracı, Temsa Bayisi Çavuşoğlu Otomotiv ev sahipliğinde 18 Haziran’da düzenlenecek olan bir törenle yola çıkıyor.

Temsa Bayii Çavuşoğlu Otomotiv’in Pendik’teki merkezinde gerçekleştirilecek olan etkinliğeTemsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan, Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Çavuşoğlu, Genel Müdür Hasan Pilavcı’nın yanı sıra 150’yi aşkın özel halk otobüsçüsünün de katılması planlanıyor.

MD9LE Şile kooperatifinin filosunda yerini alıyor

18 Haziran’da kentiçi ulaşımda değişen ihtiyaçlara cevap verebilen MD9LE’yi müşterilerin de katılımıyla yollara çıkartmanın gururunu yaşayacaklarını ifade eden Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, “MD9LE, kentiçi ulaşımda daha kısa mesafede konforlu ama işletme avantajları da sunan ürün arayışı içinde olan müşterilerimizin ihtiyaçlarına, beklentilerine cevap verecek. 3 kapılı MD9LE toplam 72 kişilik yolcu kapasitesi, alçak tabanlı özelliği ile rahat giriş ve çıkış özelliği sağlıyor. Belediyelerin ve özel halk otobüsçülerin yeni gözdesi olacağına inandığımız MD9LE’nin ilk teslimatını Şile Kooperatifi’ne gerçekleştireceğiz. MD9LE’nin taşımacılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel etkinliğe tüm otobüsçü dostlarımızı da davet ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.