TEMSA, TS 35E aracıyla Amerika BusCon Fuarı’nda

TEMSA, TS 35E aracıyla Amerika BusCon Fuarı’nda

Amerika otobüs pazarında hızla büyüyen TEMSA, katıldığı fuarlarda da ilgi odağı oluyor.Bu sene ki BusCon Fuarı’na TS 35E’yle katılan TEMSA ziyaretçilerden büyük ilgi gördü

Amerika Birleşik Devletleri’nin İndiana Eyaleti’nde 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve ticari araç sektörünün en önde gelen fuar organizasyonlarından biri olan BusCon Fuarı’na TEMSA TS 35E aracı ile katıldı. TEMSA TS 35E, coach segmentinde fuarın en fazla ilgi çeken aracı olmayı başardı.

TEMSA, ABD pazarında hedeflerini yükseltti

TS35 modelinin ABD pazarına adım atmasının ardından 6 yıl gibi bir sürecin geçtiğine dikkat çeken ABD Bölge Satış Müdürü Deniz Çetin, “TEMSA zorlu Amerika pazarında fark yaratmayı başarmış bir marka. Şehirlerarası taşımacılık segmentinde en geniş ürün yelpazesine sahip olan TEMSA, TS 30, TS 35E ve TS 45 serisi araçlarımızla pazarda yer alıyoruz.  Ürünlerimiz son 6 yılda taşımacıların büyük beğenisini kazandı. Bugüne kadar sadece TS 35 serisi araçlarımızın satış adeti 500’ü geçti. Toplam ABD otobüs pazarında hizmet veren TEMSA marka otobüslerin sayısı ise 1000’e yaklaştı. TS 35E aracımızın ilk tanıtımını da 31 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında Atlanta’da düzenlenen UMA Fuarı’nda gerçekleştirmiştik. 19 - 21 Eylül arasında düzenlenen BusCon Fuarı’nda TS 35E aracımızı müşterilerimizle tekrar buluşturduk ve büyük bir beğeni kazandı. Gördüğümüz yoğun ilgi ABD pazarında daha büyük hedeflere koşmamız noktasında bizi motive ediyor” dedi.

 

1-temsa,ts-35e.jpg

temsa,ts-35e.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.