Temsa, TS45 ile 2014’e hızlı başladı

Temsa, TS45 ile 2014’e hızlı başladı

Türkiye ve Avrupa pazarında yeni projeler sunmaya devam eden Temsa, 2014’e hızlı bir giriş yaparak Amerika pazarına yepyeni bir ürün daha sundu

TEMSA, kendi markası ile otobüs ve midibüs segmentinde üretim ve ihracat yapan, Türkiye’nin otomotiv sektöründe akla gelen ilk şirketlerinden biridir.11 bin 500 adet araç üretim kapasitesine sahip olan Temsa, 2010 yılında TS35 ile Amerika pazarına adım atan Temsa, 2011 yılında TS30’u Amerikalılarla buluşturdu. Bu sürede 300 adetlik bir otobüs parkına ulaşan Temsa, Amerikan pazarına yeni ürün sunma çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Temsa, bu kez Amerikalıları 14 metrelik TS45 ile tanıştırdı.

Temsa, TS45’i ABA fuarında tanıttı

Türkiye pazarında Safir, Prestij, MD9 ve Avenue ile kullanıcılarının hem kalite de hem işletme avantajları ile yüzünü güldürmeye devam eden Temsa, Avrupa'dan sonra Kuzey Amerika pazarında atılım gösteriyor. Temsa, beklentilere uygun model geliştirme çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Temsa, Amerika pazarına yönelik ürettiği 14 metrelik TS45 (45 feet) yeni aracının lansmanını 11 Ocak 2014’te Nashville'de düzenlenen ABA (American Bus Association) Fuarında gerçekleştirdi.

En iyi 45 feet araç

TS45’in sadece ar-ge mühendislerinin çalışmaları ile şekillenmediğini, ar-ge çalışmalarının yanı sıra Amerika’daki tüm rakiplerin ürünlerinin de incelendiğini belirten Sözütek ve Eserce, “Amerikalı müşterilerimiz fabrikamıza davet edilerek yeni ürüne yönelik görüşleri alındı. Amerikalı müşterilerin böyle bir üründe görmek istediği tüm özellikler araca entegre edildi. Araç yoğun bir testten geçti. Bizi en çok memnun eden nokta ise, aracımızı kullananların şimdiye kadar sürdüğümüz en iyi 45 feet araç olduğu yorumları yapması oldu” diye konuştular.

TS45 Şubat’ta Los Angeles UMA Fuarı’nda

Nashville'de düzenlenen ABA Fuarı’nda (American Bus Association) büyük ilgi gören TS 45, 16-20 Şubat tarihlerinde Amerika'nın Los Angeles şehrinde düzenlenecek UMA (United Motorcoach Association) Fuarı'nda da Amerikalıların beğenisine sunulacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.