Temsa, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na MD9 LE Otobüs Hibe Etti

Temsa, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na MD9 LE Otobüs Hibe Etti

Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası Adana'da yapıldı. Organizasyonun ulaşım sponsorluğunu Temsa üstlenerek, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na da MD9 LE otobüs hibe etti.

1997 yılında Kanada'nın Toronto, 2001'de Brezilya'nın Blumenau, 2005 yılında İngiltere'nin Birmingham ve 2009 senesinde Fransa'nın başkenti Paris'in ev sahipliği yaptığı organizasyonun beşincisi Adana'da yapıldı. Düzenlenen şampiyonada Türkiye’nin yanı sıra Avustralya, Kanada, Almanya, İran, İngiltere, İtalya, Japonya, Meksika, Güney Afrika, İsveç ve Venezuela katıldı. Şampiyona süresince yurtdışından gelen 700 konuk Adana’da ağırlandı.

Temsa ile dostluk maçı

Organizasyonun ulaşım sponsorluğunu üstlenen Temsa, Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile eşit şartlarda mücadele ederek bir dostluk maçı da sergiledi. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik de maçta yer aldı.

Temsa milli takıma MD9LE otobüs hibe etti

Genel Müdür Dinçer Çelik, milli takıma engelliler için özel olarak üretilen MD9 LE otobüs hibe ettiklerini ve desteklerinin süreceğini belirtti. Temsa Fabrikası’nda düzenlenen sponsorluk sözleşmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Çelik, ‘U23 Tekerlekli Sandalye Dünya Şampiyonası’nın ana sponsoru olduklarını, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için otobüs hibe ettiklerini belirtti. Engellilerin sosyal hayatın içinde katılmasında sporun çok önemli bir araç olduğunu vurgulayan Dinçer Çelik, “Temsa olarak onlara destek olmayı, ulaşımlarını kolay hale getirmeyi görevimiz olarak kabul ediyoruz. Ayrıca 12 ülke takımının katıldığı bu şampiyonaya Adana’da ev sahipliği yapmak bizlere mutluluk veriyor” dedi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Temsa yöneticilerine teşekkür ederek, ulaşım sorunlarının otobüsle birlikte çözümlendiğini ifade etti. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum