Temsa, Üniversiteli Kaptan Şoförlerin Yanında

Temsa, Üniversiteli Kaptan Şoförlerin Yanında

Daha yetkin otobüs kaptanları yetiştirmek amacıyla yola çıkan Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü bu yıl 7’inci mezunlarını verdi

TEMSA’nın Altın Sponsor olarak desteklediği üniversiteyi otobüs kaptanlarının mezuniyet töreni, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)Teknokent Arı 3’te gerçekleşti. Törende ‘Ayın Kaptan Şoförleri’ de ödüllendirildi.

Türkiye’nin ilk üniversiteli kaptanlarını yetiştiren Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Bölümübu yıl 7’nci kez mezun verdi. TEMSA’nın altın sponsor olduğu 7. Otobüs Kaptanlığı Bölümü Mezuniyet Töreni, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknokent Arı 3’te yapıldı.

Karayolu ulaştırma sektörünün önde gelen kurumlarının katılımıyla gerçekleşen törende eğitimi başarıyla tamamlayan otobüs kaptanlarına diplomaları verildi. Törende ayrıca ‘Ayın Kaptan Şoförleri’  ödülleri de sahiplerini buldu.

Kaptan adaylarına yetkinlik kazandırılıyor

Sürücü hatalarından doğan kazaları en aza düşürmeyi hedefleyen eğitim; sürücü araç kullanım takip sistemiyle, yakıt tasarrufuna ve daha güvenli sürüşe olanak tanıyan IUGO işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Üniversitenin Otobüs Kaptanlığı Bölümü’nde bulunan eğitim aracına uygulanan IUGO sistemi, kaptan adaylarının sürüş alışkanlıklarını ve kabiliyetlerini objektif bir şekilde ölçerek onların daha iyi yetkin birer sürücü olmalarına yardımcı oluyor.

Ayın Kaptan Şoförleri ödüllendirildi

Kaptanlar Kulubü Platformu tarafından üç ayda bir düzenlenen törende Kentiçi ulaşım alanında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Türkan Uysal, İstanbul Otobüs AŞ’den Ayhan Karaali, İETT’den Eyüp Karslı ‘Ayın Kaptan Şoförleri” ödüllerini aldı. ‘Ayın Kaptan Şoförleri’ne ödülleri; Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kamu Taşımacılığı İl Koordinasyon Sorumlusu Önder Oktay Arslan, TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan ve Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır tarafından verildi. 

 

temsa-otobus-kaptanligi.jpg

otobus-kaptanligi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.