Temsa ve Metro Turizm İftar Yemeğinde Buluştu

Temsa ve Metro Turizm İftar Yemeğinde Buluştu

Adana Park Zirve Restaurant’ta Temsa’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Metro Turizm'in ve Temsa'dan yetkililer katıldılar.

Adana Park Zirve Restaurant’ta Temsa’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, satış yöneticileri, Metro Holding CEO’su Ertan Çakır, Genel Müdür Umut Kahraman, Mali İşler Müdürü Suat Bülbül, Adana Metro Bölge Yöneticisi Halit Büyükbayrakdar ile 230’u aşkın Metro Turizm acenteleri ve çalışanları katıldı.

Metro Turizm’in filosunda 180 Safir

Yemekte bir konuşma yapan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Metro Turizm’in karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün en önde gelen firmaları arasında yer aldığını belirterek, “Temsa olarak Metro Turizm ile çok güzel bir işbirliği süreci yaşıyoruz. Metro Turizm’in filosunda 180 Safir aracımız hizmet veriyor. Metro Turizm her yıl hedeflerini büyütüyor. 2013 hedeflerinin 23 milyon, 2015’ te ise 30 milyon yolcu olduğunu biliyoruz. Bizde Safir araçlarımızla her yıl giderek büyüyen hedeflere katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

İşbirliğimiz uzun yıllar devam edecek

Metro Holding CEO’su Ertan Çakır, Türkiye’nin en fazla iline sefer düzenleyen, en fazla araç filosuna sahip bir firmanın hedeflerini her zaman daha da ileriye çizmesi gerektiğini vurgulayarak, “2012 yılında taşıdığımız 20 milyon yolcu ile en fazla yolcu taşıyan firma olduk. 2013 hedefimiz 23 milyon olarak belirlemiştik, bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bayram trafiğinin oluşturduğu hareketlilikten çok memnunuz. 2015 yılı içinde 30 milyon yolcu hedefimiz bulunuyor. Bunu iş ortaklarımızla, çalışanlarımızın sağlayacağı katkılarla başarabileceğimize inanıyoruz.

Temsa uzun yıllardır bizim iş ortağımız. Araçlarının düşük işletme maliyetlerinden bizler memnun olurken, konforundan yolcularımız büyük keyif alıyor. Bu işbirliğinin daha uzun yıllar devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.