Temsa ve Petrol Ofisi işbirliği

Temsa ve Petrol Ofisi işbirliği

Petrol Ofisi ve Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi Motors binek ve ticari ile Mitsubishi Fuso ticari araçların yağ tedarik ve tavsiye anlaşmasına imza attı. Buna göre Türkiye çapındaki 58 Temsa Motorlu Araçlar Yetkili Servisi’nde bakıma gelen araçlarda Pet

Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın, Derince Teknoloji ve Üretim Merkezi’nde (POTEM) üretilen üstün teknolojiye sahip yenilikçi maxima, MAXIMUS ve Maxigear ailesi ürünleri,Temsa Motorlu Araçlar’ınyetkili servislerinde servise gelen araçların motor ve şanzımanlarında kullanılacak.

Hali hazırda satışı devam eden Mitsubishi Motors modelleri, Space Star, Attrage, ASX, Lancer, Outlander, Pajero ve L200’ün yanı sıra Mitsubishi Fuso Canter modellerinde de uzun ömür, yüksek performans ve yakıt ekonomisi için Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın kullanımı önerilecek. Bakım için yetkili servislere gelen araçlarda maxima PG 5W/30, maxima 5W/40, maxima Diesel LA 5W/30, MAXIMUSLA 10W/40, MAXIMUS Turbo Diesel Extra 15W/40 ve Maxigear ürünleritercih edilecek.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, sahip olduğu bilgi birikimi, ileri teknolojisi ve yüksek üretim kapasitesi ile araç üreticilerinin talepleri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle, araçların daha uzun ömürlü ve ekonomik şekilde kullanılabilmesine imkân tanıyor.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 58 Temsa Motorlu Araçlar Yetkili Servisi, uzmanservis teknisyenleriyle Mitsubishi Motors ve Fusomarkalı araçlara iyi sürüş ekonomisi sağlayacak şekilde bakım hizmeti veriyor. Temsa Motorlu Araçlar Yetkili Servisleri, araç bakımlarında güvenilir, ekonomik ve garantili servis hizmeti sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.