TEMSA, Yetkili Servisleriyle 2016 hedeflerini çizdi

TEMSA, Yetkili Servisleriyle 2016 hedeflerini çizdi

Temsa Satış Sonrası Hizmetler ve Yedek Parça tüm yetkili servisleriyle Antalya’da bir araya gelerek, 2015’i değerlendirdi ve 2016 hedeflerini çizdi. Ayrıca yeni hayata geçen projeler de paylaşıldı.

7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıda, Temsa Ar-Ge ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü İbrahim Eserce, Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Sonrası hizmetler, Yedek parça, Üretim,  Ar-Ge ve Kalite müdürleri ve ekipleri katıldı. Yetkili servis yöneticileri sektörde büyük beğeni toplayan Temsa’nın yeni amiral ürünü Maraton’u inceleme fırsatı buldular.

Başarıdan başarıya sizlerle koşacağız

Temsa Arge ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü İbrahim Eserce, müşteri memnuniyetini artırmanın yolunun yetkili servislerin mutlu ve memnun bir biçimde çalışmasını sağlamaktan geçtiğini vurgulayarak, “Sizlerin işinizde mutlu çalışmanız, hizmet sunduğunuz müşteriye de yansıyacak. Temsa olarak sizlerin memnuniyetini artıracak çalışmalar içindeyiz. Sizler bizim iş ortağımızsınız. Sizlerin bize sağladığı katkı sayesinde, kaliteli hizmet seviyemiz yükselmeye devam edecek ve Temsa, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor” dedi.  Eserce’nin açıkladığı çalışmalar yetkili servisleri mutlu ederken, yeni projeler de katılımcılarla paylaşıldı.  İbrahim Eserce, yetkili servis yöneticilerine katılımlarından ve 2015 yılında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. İbrahim Eserce, 2016 yılında tüm servislere başarılı bir yıl geçirmelerini dileyerek sözlerini tamamladı.

Temsa Akademi ve Temsa E Service

Ar-Ge ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Demirdüzen, 2015 yılının değerlendirmesini yaparak, 2016’ya yönelik iş planını yetkili servislerle paylaştı. Demirdüzen, yetkili servislere daha kaliteli bir eğitim anlayışının sağlanması için oluşturulan Temsa Akademi Platformu’nun geniş eğitim kadrosu ile yetkili servislerin gelişimine katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti. Yetkili servislerle ilgili bilgilerin tek bir platformda online olarak Temsa E-Service tarafından takip edilebildiğini belirten Murat Demirdüzen, “Bu sistem sayesinde yetkili servislerimiz daha doğru bir iş takibi yapabilecek ve verimlilikleri daha üst düzeye taşınacak” dedi.

Müşteri Memnuniyetini Arttırma Önerileri Yarışması 

Toplantıda Temsa, artan araç parkını rakamlarla servis yöneticilerine müjdelediler. Ayrıca toplantı kapsamında müşteri memnuniyetini artırma çalışmalarını ortak yürütmek adına “Müşteri Memnuniyeti Artırma Önerileri Yarışması” düzenlendi. Yarışma sonucunda beğeni toplayan önerileri yapan servislere ödülleri takdim edildi.

Temsa’nın pazara sunduğu yeni ürünlere yönelik tanıtımı Satış Direktörü Murat Anıl yaptı. Anıl, “Bu yıla gerçekten çok hızlı bir başlangıç yaptık. Pazara yepyeni ürünler sunma konusunda başarılı bir dönem geçirdik. Safir Plus, Tourmalin, Maraton bu ürünlerden birkaçı. Sadece yeni ürün sunmakla kalmadık, yeni ürünlerimizin müşterilerimiz tarafından beğenilmesinin gururunu yaşadık. Temsa hem yurtiçine hem yurtdışına yeni ürünler sunmaya devam edecek. Önümüzdeki süreçte otobüslerdeki teknolojik farklılığın ne düzeye geldiğini göreceksiniz. Akıllı donanımlara sahip özelliklerle yetkili servislerin de artık çok daha iyi bir iş planı ile verimliliği sağlayabileceğine inanıyoruz” dedi.

İletişim Etkinliği

Servis toplantısında gerçekleştirilen iletişim etkinliği ile Son Müşteriden – Servise-Servisten Temsa'ya iletişimin önemi; aktarılan bilginin bütünlüğü Servis çalışanları katılımı ile gerçekleştirildi.

Sahneye çıkan gönüllü servis katılımcıları hiç görmedikleri bir tabloyu dinlemenin ve onu aktarmanın zorluğunu beraber yaşadılar ve iletişimde bilginin eksilmesinin sonuçlarını beraber sorgulama fırsatı bularak; farklı ve hoş bir saat geçirdiler.

Yedek parça sisteminde yeni uygulamalar

Toplantıda Temsa Yedek Parça Müdürü Şafak Pesen Üstün ve ekibi; 2016 yılına girerken yedek parça sisteminde devreye alınacak yeni uygulamaları ve gelecek dönem iş planları konusunda servisleri bilgilendirdiler.  Ayrıca; stok planlama yaklaşımları detaylı paylaşıldı. Yeni Temsa Teknik Dokümantasyon Sistemi servis yöneticilerinin bilgisine sunuldu.

Yedek Parça ekibi 2016 yılı fiyatlama ve prim sistemindeki değişimleri ve yansımalarını servislere detaylıca aktardı.  Oturumun sonunda yedek parça ekibinin servislerden beklentileri aktarılarak, her zaman daha iyisi için iş ortaklarımız ile beraber ilerlenebileceği mesajı verildi.

Temsa Yedek Parça 'dan Temsa Markalı Ürün Lansmanı

TEMSA Yedek Parça Satış ekibi; servis toplantısı boyunca kurulan Eşdeğer Parça Standında TEMSA markalı yeni ürünlerini tanıttı ve satışını başlattı. Eşdeğer Yedek Parça Lansmanı 9 ürün ile gerçekleştirildi. Yedek Parça Satış ekibi müşterilerden geri bildirimleri toplayarak; genişletilecek ürün gamı hakkında detaylı bilgileri paylaştı. Satışları gerçekleştirilen lansman ürünlerinin tamamı servis toplantısı süresince ilgi odağı oldu ve standa ileriye yönelik sipariş talepleri toplandı.

TEMSA Yedek Parça'dan Günün Kampanyası

Yedek Parça Servis toplantısına özel Kampanya Paketi alımlarında uygun fiyat avantajlarını servislerle buluşturdu. Servis toplantısı süresince Satış siparişlerini birebir servislerden topladı. Kampanyanın uzatılması konusunda servislerden yoğun talepler alındı.

TEMSA Yedek Parça'dan Yeni Online Teknik Katalog Sistemi Tanıtımı:  TT_DOC

Servis toplantısı süresince Yeni TEMSA Teknik Dökümantasyon Sistemi servislere tanıtılarak; kullanımı ve sağladığı avantajlar hazırlanan video ile servislerimizin bilgisine sunuldu. Yenilenen TT_DOC sistemi; zenginleşen içeriği, kolaylaşan kullanımı ve yapılan ortaklaştırmalar ile servisler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. 

 

temsa-yetkili-servis-4.jpg

 

temsa-yetkili-servis.jpg

 

temsa-yetkili-servis-1.jpg

oduller-verilirken.jpg

 

temsa-yetkili-servis-g.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.