Temsa’dan 3 şirkete 6 Maraton, 1 Safir

Temsa’dan 3 şirkete 6 Maraton, 1 Safir

Temsa, otobüs firmalarının filolarını hızla büyütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde üç firmaya 5 otobüs teslimatı gerçekleştirdi

Türkiye’nin lider otomotiv üreticilerinden, TEMSA Türkiye’deki pazar liderliğini pekiştirecek yatırımlara devam ederken, yurt içindeki araç parkını genişletmeyi de sürdürüyor. Turizm şirketlerinin yeni yatırımlarla filolarına büyütmeye gitmesiyle birlikte tercih sebebi olan Temsa, geçtiğimiz günlerde 3 turizm şirketine 7 otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Astor Turizm’e 2 Maraton

Türkiye'nin önde gelen şehirlerarası otobüs firmalarından Şanlıurfa merkezli Astor Turizm, filosunu Maraton otobüslerle büyütüyor. Düzenlenen teslimat töreni ile Astor Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan As’a Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından 2+1 koltuklu 4 adet Maraton teslim edildi. Adnan As, “Son teslim aldığımız otobüsler ile filomuzdaki Maraton sayısı ise 8’e ulaştı. Filomuzdaki Maraton dışında 23 otobüs daha var. Toplam araç sayımız ise 31.1521189808_astor_turizm-(medium).jpg

Filoya 20 Maraton daha katacak

TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de yaptığı açıklamada, “Astor Turizm ile iş birliklerinin 2016 yılında 2 Maraton ile start aldığını belirterek, “2016 yılında ilk olarak sayın Adnan As’a 2+1 koltuklu Maraton araçlarımızı teslim ettik. Daha sonra 2017 yılında 4 Maraton ile iş birliğimiz devam etti. Bu yılda iş birliği süreci 4 Maraton ile sürüyor. Temsa markasını tercih etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni Maraton araçlarımız Astor Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Adnan As, Temsa tercihlerinin nedenini de açıklayarak şöyle devam etti: “Tercihimizde en önemli etkenlerden biri Temsa’nın yerli marka olması. 2016 yılında başladığımız iş birliği süreci ile Maraton araçlarımızın performansından büyük bir memnuniyet duyduk. Yolcularımız da araçların konfor düzeyinden memnun. Bu memnuniyet yeni yatırımlarda tercihimizi Maraton araçlardan yana olmasına sağladı. Filodaki diğer araçları da Maraton’a dönüştürme planımız var. Hedefimiz kısa vadede filomuza 20 Maraton daha katmak” dedi.

Kastamonu Güven’in ilk Temsa yatırımı; 1 Maraton, 1 Safir

33 yıldır şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Kastamonu Güven Turizm filosuna 1 Maraton ve 1 Safir ekledi. Teslimatı Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci Firma sahibi Abdullah Çatal’a gerçekleştirdi. Temsa marka yatırımı ilk defa gerçekleştirdiklerini belirten Abdullah Çatal, “Temsa’nın yerli marka olması, bagajının büyük ve alım imkanlarının uygun olması tercihimizde etken oldu. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sayın Sonat Demirci’nin ilk defa gerçekleşen bu iş birliğinde katkısı çok büyük. İşbirliğimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de, Temsa ailesinin yeni iş ortakları ile her geçen gün büyümesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Kastamonu Güven ile bu bizim ilk işbirliğimiz. Bu bize ayrı bir gurur ve mutluluk veriyor. Sayın Abdullah Çatal’a Temsa tercihlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Kastamonu Güven Turizm’in her zaman yanında olacağız. Maraton ve Safir aracımız hayırlı ve uğurlu olsun, bol kazançlar getirsin” dedi.

Şimtur Turizm’e 4'üncü Maraton

15 yıldır şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı alanında Pamukkale Turizm bünyesinde hizmet veren Şimtur Turizm Şimtur Turizm Maraton yatırımlarına devam ediyor.Daha önce 2 Maraton 1 Safir alan firma 4. Maraton’u filosuna ekledi.

Şimtur Turizm firma sahibi Yılmaz Şimşek, geçtiğimiz hafta içinde 4’üncü Maraton’unu Temsa Bölge Satış Yöneticisi ve Ant Oto İstanbul Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar’dan teslim aldı. Pamukkale Turizm bünyesinde 3 Maraton aracının hizmet verdiğini belirten firma sahibi Yılmaz Şimşek, 5 adet daha Maraton araca yönelik görüşmelerde bulunduklarını söyledi.Şimşek, “Bursa merkezli olarak 1998 yılından beri personel ve öğrenci taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyoruz. Şu an filomuzda 60’ın üzerinde araç var. Aldığımız bu araç 4’üncü Maraton. 3’ü Pamukkale Turizm’de, 1 Maraton ise turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyor. Daha önce Safir araçları kullandık. 2016 yılında ise ilk Maraton aracımızı aldık. Duyduğumuz memnuniyet ile yeni yatırımlarda da tercihimiz Maraton olmaya devam ediyor. Araçların rahat ve konfor düzeyinin yüksek olması bizi Maraton’a yönlendiriyor. Bu iş birliğinde Temsa satış ve pazarlama ekibinin büyük katkısı oldu. Temsa yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.