Temsa’dan 6 Prestij Teslimatı

Temsa’dan 6 Prestij Teslimatı

Firmalar, hizmet süreçlerine prestij katmak ve yolcu memnuniyetini artırmak amacıyla Temsa Prestij yatırımlarına devam ediyor.

Temsa Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, artan maliyetler nedeniyle firmaların birinci önceliğinin artık işletme avantajı sağlayan ürünler olduğuna dikkat çekerek; “Prestij ürünümüz yakıt tüketimi konusunda otobüsçünün maliyetlerini aşağıya çekiyor ve işletme sürecinde çok önemli bir avantaj elde etmesine katkı sağlıyor. Ayrıca konfor düzeyi ile de aracımız taşınan personel veya turistin seyahat sürecine de kalite ve memnuniyet katıyor. Prestij aracımızın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kendi segmentinde lider bir ürün olacağına inanıyoruz.” dedi.

    Düzenlenen törende araçlar, firmalar adına yer alan yetkililere, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından teslim edildi.Törende, Özyıldırımlar Turizm’den; Caner Yıldırım, Paşam Taşımacılık’tan; Özden Atıcı, Ademoğulları Turizm’den; Abdulkadir Toprak, Doğan Taşımacılık’tan; Murat Doğan ve Fidan Turizm’den; Mustafa Fidan yer aldı.

temsa-dogan-tasimacilik.jpg

temsa-fidan-turizm.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.