TEMSA’dan Mersin Travel’e 10 adet 2+1 Safir Plus

TEMSA’dan Mersin Travel’e 10 adet 2+1 Safir Plus

Bünyesinde Lider Adana, Yeni Adana firmalarını da bulunduran E.Ç Holding Mersin Travel filosuna 10 adet 2+1 Safir Plus aldı.

Mersin Travel filosuna katılan yeni 10 adet 2+1 Safir Plus araçlar için TEMSA’nın Adana Fabrikası’nda 26 Temmuz Pazartesi günü bir tören düzenlendi. Törene E.Ç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin,  TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır katıldı. 10 adet 2+1 Safir otobüslerin Mersin Travel filosunda hizmet vereceğini belirten E.Ç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, “Bu yatırımla birlikte grup bünyesindeki filolarda hizmet veren TEMSA marka araç sayısı 25’e çıkmış oldu.  TEMSA Safir otobüslerin işletme sürecindeki sağladığı avantajlar benim yatırım tercihimde en önemli etkenlerden biri oldu. Maliyetlerin arttığı bir dönemde sizin giderlerinizi aşağıya çekebilecek yatırım araçlarına ihtiyacınız var. TEMSA Safir araçlar bu ihtiyaca cevap veriyor. Ayrıca TEMSA’nın satış sonrasındaki kaliteli hizmet süreci ve TEMSA yöneticilerinin, satış ekibinin bize gösterdikleri yakın ilgi ve destek te yeni yatırım kararında etkili oldu” dedi.

Turizm taşımacılığında Mersin Travel

10 adet 2+1 Safir araçların Mersin Travel bünyesinde hizmet vereceğine dikkat çeken Erdal Çetin, “Lider Adana ve Yeni Adana ile şehirlerarası alanda müşterilerimize hizmet veriyor. Bölgemize, ülkemize katma değer sağlıyoruz. Mersin Travel şirketimiz ile turizm tarafında hizmet vereceğiz. Turizm tarafında da şehirlerarası konforunu yaşatmak için 2+1 koltuk düzenini tercih ettik. 2+1 tercihinde de TEMSA Safir her zaman öne çıkıyor. Önümüzdeki süreçte yeni otobüs yatırımları yapmaya devam edeceğim. Turizm tarafında geçen yıla göre artış var. 2018 ve daha sonraki yıllarda turizm de yine ülkemiz gözde ülkeler arasında yer alacak.  Bu inançla yatırım yapıyorum. Turizm taşımacılığı alanında Mersin Travel çok önemli bir marka haline gelecek. Bu hedef doğrultusunda planlamalarımızı yaptık” dedi.

Mersin Travel’in yolu açık olsun

TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl da törende yaptığı konuşmada, E.Ç Holding bünyesi altında hizmet vermeye başlayan Mersin Travel’in yolunun açık olmasını dileyerek, “ Sayın Erdal Çetin hizmet sürecinde kaliteye büyük önem veriyor. Şehirlerarasında otobüsçünün çok önemli yatırım tercihi haline gelen 2+1 koltuk düzeni artık turizm taşımacılığında da tercih edilmeye başlandı. 2+1 TEMSA Safir otobüsleri ile Mersin Travel’in bu alanda fark yaratacağına inanıyoruz. Ayrıca Adana’da üretim yapan bir şirket olarak, Mersin bölgemize hizmet verecek bir firmaya araç teslim etmekten de mutluluk duyuyoruz. Yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diler, E. Ç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdal Çetin’e de TEMSA Safir tercihlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.   

temsa_lider.jpg

temsa_safir-001.jpg

temsa_teslimat-001.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.