Temsa’dan Öztaş Taşımacılık’a Safir ve Prestij

Temsa’dan Öztaş Taşımacılık’a Safir ve Prestij

Adana merkezli Öztaş Mütahitlik Taşımacılık Tic. Ltd Şirketi, filosu 3 Safir ve 4 Prestij ile güçlendirdi.

1995 yılında kurulan ve filosunda otobüs, minibüs, iş makinaları, pick-up olmak üzere bin 100 araç bulunan Öztaş Taşımacılık yeni yatırımlarında tercihini Safir ve Prestij araçlardan yana kullandı. Öztaş Mütahitlik Taşımacılık Tic. Ltd Şirketi, filosunu 3 safir ve 4 prestij güçlendirdi.


"Öztaş 850 aracıyla hizmet veriyor"
Öztaş Taşımacılık’ın sahibi aynı zamanda Ceyhan Genç İş Adamları Derneği Başkanı olan Mustafa Aydar, bin 100 araç filosu ve 3 bini aşkın çalışanla taşımacılığın yanı sıra birçok alanda faaliyet gösterdiklerini belirtti. Mustafa Aydar, “Personel ve turizm taşımacılığı alanında filomuzda hizmet veren 16+1 koltuklu 110 minibüs ve 8 otobüs bulunuyor. Antalya merkezli Side Turizm’in sahibi Hasan Yılmaz ile ortak taşımacılık yapıyoruz. Bunun yanı sıra, inşaat ve çeşitli alanlarda distribütörlük faaliyetlerimiz bulunuyor” dedi. Mustafa Aydar, 2011 yılında Erzurum’da düzenlenen Kış Olimpiyatları’nın taşımacılığını 850 araç ve bin 100 personelle gerçekleştirdiklerini belirtti. Safir ve Prestij yatırımlarında Temsa Adana Bölge Yöneticisi Fırat Bakır’ın gösterdiği yakın ilginin çok etken olduğunu belirten Mustafa Aydar, “Filomuza 3 Safir ve 4 Prestij araç kattık” diye konuştu.


"Temsa ile müşteri memnuniyetini yakaladık"
Taşımacılık sektörünün artan maliyetler nedeniyle sıkıntı yaşadığını vurgulayan Aydar, “Akaryakıt, sigorta ve bakım maliyetleri taşımacılara zorluklar yaşatıyor. Bizde kontrollü büyüyerek yaşadığımız zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Temsa Prestij ile yakaladığım müşteri memnuniyeti işimi geliştirmemde en büyük yardımcım oldu. Araçların yüksek konfor düzeyinden ve kullanırken sağlanan maliyet avantajlarından çok memnunum. ” dedi. Mustafa Aydar, güvenli taşımacılığın en önemli unsur olduğuna ve personelin eğitimine çok önem verdiklerini belirtti. Düzenlenen törenle Safir aracı Öztaş Taşımacılık Genel Müdürü Kadir Aydar, Temsa Bölge Yöneticisi Fırat Bakır’dan teslim aldı. www.tasimacilar.com 11.05.2012/11:26