TEMSA’nın ABD’deki pazar payı yükseliyor

TEMSA’nın ABD’deki pazar payı yükseliyor

Amerika’nın St. Louis şehrinde 26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen UMA Fuarı’na katılan TEMSA, hem araçlarını tanıttı hem satışını gerçekleştirdi

UMA Fuarı’nda San Francisco merkezli bir firmaya da TS35 E ve TS45 araçların satışı yapıldı. Fuarda araçların tanıtım etkinliğine TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Yurtdışı Satış Direktörü Kadri Özgüneş ve Amerika Bölge Satış Müdürü Deniz Çetin katıldı.

ABD pazarında hedeflere adım adım yaklaşılıyor

Fuarda TEMSA ürünlerine gösterilen yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Genel Müdür Dinçer Çelik, “ABD pazarına yönelik belirlediğimiz hedeflere adım adım yaklaşıyoruz. 2016 yılını yüzde 10 pazar payı ile kapattık. Daha önce ifade ettiğimiz ABD yollarında hizmet veren 1000 TEMSA otobüs hedefimiz ise çok yakında gerçekleşecek. Çok kısa süre içinde 1000’inci aracımızın üretimini gerçekleştirip bu ülkeye ihracatını yapacağız” dedi. 

Silikon Vadisi’nde 100 TEMSA otobüsü

TEMSA ürünlerinin dünyanın en önde gelen teknoloji şirketlerinin de tercihi olmasının, üretim kalitesinde geldikleri seviyeyi göstermesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Dinçer Çelik, “Şu anda Silikon Vadisi’nde 100 civarında TEMSA aracımız hizmet veriyor. Bu sayı önümüzdeki süreçte artmaya devam edecek. ABD pazarına yönelik ürünler geliştirmeye ve pazar payımızı büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.   

 

temsa-amerika-(2).jpg

temsa-amerika-(1).jpg

temsa-amerika-(3).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.