Temsa’nın “Maraton” Koşusu Başlıyor

Temsa’nın “Maraton” Koşusu Başlıyor

Temsa, 12 Kasım Perşembe günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısı ile Maraton otobüsünü tanıttı.

5 Kasım Perşembe günü Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Güler Sabancı’nın katılımıyla Adana fabrikada düzenlenen ve tüm çalışanların katıldığı iç lansman töreninin ardından 12 Kasım 2015 Perşembe günü de İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısı ile Temsa’nın Maraton otobüsü tanıtıldı. Basın toplantısına Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Otobüs sektörünün önde gelen temsilcileri, TEMSA yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

sn.-guler-sabanci_ic-lansman.jpg

   Bu yıl birbirinden özel ürünleri pazara sunan Temsa, müşterilerini bu kez de üst segmente yönelik ürünü Maraton ile tanıştırıyor. Müşterilerine her zaman en iyi ürünü sunmayı hedefleyen Temsa, otobüs pazarına farklılık getiren, müşterilerine işletme sürecinde avantaj sağlayan, yolculara üst düzey konforlu seyahat imkanı sunan otobüsleri satışa sunmaya devam ediyor.

temsa-ekip.jpg

 

8 Yeni Yıldız Ürünün 5’incisi Maraton

   “Temsa’nın 2015’te Türkiye ile buluşturacağı 8 yeni yıldız ürünün 5’incisi olan Maraton’un lansmanında sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyerek konuşmasına başlayan Mehmet Pekarun, “Sanayi grubumuzun köklü şirketlerinden biri olan Temsa Otobüs, özellikle son yıllarda yaşadığı rekor üretim ve satış rakamları ile bizi gururlandırıyor, yüzümüzü güldürüyor.” açıklamasında bulundu.

 

Türkiye ve Dünya’nın Önde Gelen Ülkelerinde Temsa Gücü

   Pekarun, “Sadece yurt içi değil, yurt dışı pazarlarında yakaladığı başarı ile sadece bizim değil, ülkemizin de gurur kaynağı olduğunu düşünüyorum. Düşünün ki bugün dünyanın en zor pazarı olarak adlandırılan Amerika’da Türk işçisi ve mühendisinin göz nuru, el emeği olan 800 dolayında otobüsümüz hizmet veriyor. Bu başarıları, holdingimizin köklü kurumsal kültürü dışında Temsa’nın yıllar boyunca oluşturduğu know-how teknolojisine ve tüm Temsa çalışanlarımızın özverili çalışmalarına borçluyuz.” dedi.

m.-pekarun.jpg

 

Temsa Üretim ve Satış Rekorları Kırıyor

   Önümüzdeki sene için hedeflerinin aynı olduğunu belirten Pekarun; “Yeni ürün geliştirme hızımızı hiç kesmeden üretim ve satış rekorlarını kırmaya, dünya pazarlarında büyümeye, ülkemize, şirketimize, çalışanlarımıza değer katmaya devam edeceğizÇ” dedi. Pekarun, Temsa’nın bu yıla 8 yeni yıldız ürünü sunma hedefiyle yola çıktığını, yeni Maraton’un da bu hedefin 5’inci ayağı olduğunu, 2016 yılı sonunda ise tam 25 ürünün pazarda olacağını sözlerine ekledi.

 

Yolun Açık Olsun Maraton

   Pekarun, “Temsa’nın koşusu hiç bitmeyecek. Ürünümüzün adı da Maraton. Bu zorlu koşuda Maraton’un ipi göğüsleyeceğine gönülden inanıyorum. Yolun açık olsun Maraton.”diye konuştu.

 

Müşteri İhtiyaçları Öncelikli Hedefimiz

   Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun’un ardından konuşmasını yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Bugün yepyeni ürünümüz Maraton’un yollara çıkmasının mutluluğu içindeyiz. Müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun ürünleri sunmak öncelikli hedefimiz oldu.  Temsa,  müşteriye kazanç sağlayan, yolcu memnuniyetini artıran ürünler tasarlamayı başaran pazar payını da bu doğrultuda her yıl büyüten bir marka. 2015 yılının ilk 10 ayında yine yüzde 30’lara yaklaşan bir pazar payımız var. Toplam otobüs pazarında ilk 10 ayda 1700 adet otobüs sattık.  Yılın geri kalanında Safir Plus ve Maraton teslimatları olacak. 2016 yılında da Temsa, otobüs pazarında başarıdan başarıya koşmaya devam edecek. Maraton otobüsümüz bizim bu koşumuzda amiral gemimiz olarak yer alacak” dedi.

dincer-celik-004.jpg

 

Yetkili Servis ve Satış Ağımızın Başarımızda Katkısı Büyük

   Sahada müşterileri ile her zaman birlikte olduklarını onlara satış sonrası hizmet sürecinde de en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirten Dinçer Çelik, “Temsa’nın başarısında yetkili servis ve satış ağımızın da katkısı büyük. Bir ürünü pazara sunduktan sonraki süreçte müşterinin taleplerine en hızlı, en ekonomik ve en doğru çözümleri sunabildiğinizde ürününüze olan ilgiyi ve mutluluğu artırabiliyorsunuz. Biz Safir, Safir VIP, Prestij, Avenue ürünlerimizde bunu gördük. Şimdi Safir Plus ve Maraton sürecinde bu ürünlere yatırım yapan iş ortaklarımız ne kadar kazançlı bir yatırım yaptıklarını görecekler ve bu bizim başarımızın büyümesine katkı sağlayacak” diye konuştu.

 

Seyahatlere Maraton Farkı Geliyor

   Yeni ürünleri Maraton’un sahip olduğu özelliklerle otobüsle yolcu taşımacılığını farklı bir boyuta taşıyacağına inandıklarını da vurgulayan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Maraton otobüsün çevre dostu motoru, düşük yakıt tüketimi, güvenlik ve konfor düzeyi ile büyük beğeni toplayacağına inandıklarını belirtti. “Otobüsle seyahat sürecini keyfe dönüştürmeniz Maraton gibi bir ürünle gerçekten çok kolay. Yolcuların konforu için her detay düşünüldü ve titizlikle hayata geçirildi. Koltuk seçimindeki ergonomiklik, rahatlık, yolcuların diz mesafesine kadar genişlik gibi bütün detaylara dikkat edildi. Konforun yanı sıra güvenlik unsurları da bir seyahatin keyfe dönüşmesinde çok önemli bir yere sahip. Bugün güven içerisinde seyahat süreci sunmanız her şeyin başında geliyor.” dedi.

 

Maraton, Yatırımcısını, Kaptanını ve Yolcuları Mutlu Edecek Bir Araç

   Dinçer Çelik, Maraton otobüsün özellikleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

   “Maraton otobüsümüz dünyada çift akslı ilk düz taban Super High Deck aracı olarak üretilerek 41+1+1 ve 46+1+1 koltuk opsiyonu ile pazara sunuluyor. Koltuklar ve koridor arasındaki basamaksız dizaynın, geniş bagaj hacmi ve Maraton’un göz alıcı dizaynını iş ortaklarımız olan otobüsçülerimizin beğeneceğini düşünüyoruz. Ayrıca kaptanlarımız için de konfor düzeyinin çok üst düzeye taşındığını söylememiz gerekiyor. Geniş sürücü bölgesi, programlanabilir LCD cluster’ı, ergonomik tuş takımı, dijital gösterge paneli, uyku kabininde iklimlendirme sistemi kaptanlarımız için hayata geçirilen konforlar arasında. Mükemmel yol tutuşunun yanısıra  AEBS, LDWS, EAS, ESC, ACC ve akıllı yangın söndürme sistemleri,  Maraton’da mevcut. R66-02 yönetmeliği bildiğiniz üzere önümüzdeki dönemde tüm araçlarda standart olacak, Maraton ve Maraton VIP’de bu yönetmelik ile aracımızın ağırlığını arttırmadan müşterilerimize şimdiden sunuyoruz. Maraton aracımız ayrıca geliştirilmiş CAN haberleşme sistemi ile donatılmış olup, araçtaki kablo tesisatlarını azaltmıştır. Yolcular için Maraton’da seyahat konforunu bir üst düzeye daha taşıyoruz. Rahat ve geniş koltuklar ile seyahat gerçekten hiç olmadığı kadar keyifli hale gelecek. Ayrıca güçlü ısıtma ve soğutma sistemi de seyahat sırasında yolculara keyif verecek.” dedi.

 

Maraton İstanbul Maratonu’nda da Koşacak

   Dinçer Çelik, yeni ürünleri Maratonu’nun ilk koşusunun da 15 Kasım Pazar günü İstanbul Maraton’u ile de başlayacağına dikkat çekerek, “Bu yıl 37’incisi yapılacak İstanbul Maratonu’nun sponsorlarından birisi de biz olduk.  Maraton İstanbullularla birlikte koşusuna başlayacak ve bu koşuda çok başarılı sonuçları elde edebileceğini bize gösterecek.  İstanbul Maratonu’na siz basın mensuplarını da davet ediyoruz. Bu koşumuzu birlikte yapalım istiyoruz.” dedi.

 

Maraton, Sektöre Hayırlı Uğurlu Olsun

   Maraton’un tüm otobüs camiasına ve Temsa çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerini tamamlayan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Otobüslerle yolcu taşımacılığı çok uzun bir Maraton. Bu koşuda en önde gelen ürünler arasında yer alacak Maraton’un otobüs camiamıza bol kazanç getirmesini diliyorum. Yolun açık olsun Maraton.” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.