Tenteli Perdeli Ürünlerinde Faizsiz Destek

Tenteli Perdeli Ürünlerinde Faizsiz Destek

Tırsan, tenteli perdeli ürün grubunda başlattığı faizsiz ödeme kampanyası ile müşterilerine sunduğu yatırım desteklerine bir yenisini ekledi.

Buna göre, Ramazan sonuna kadar sürecek olan kampanya ile Tırsan müşterileri 24 ay vadeli 100.000 TL’ye kadar kullandıkları banka kredilerine kampanya kapsamında faiz ödemek zorunda kalmayacaklar. Banka kredisine başvuran müşteriler, Tırsan güvencesi ile 5 yıl garanti altında olan tenteli perdeli treylerlere kolaylıkla sahip olabilecekler.

Kampanya dahilindeki treylerler, ister Mega, ister Maxima, ister Çift Katlı yahut Rulo Taşıyıcı olsun, tüm Tırsan Perdeli/Tenteli Treyler Ailesi, zorlu iklim koşullarına karşı KTL kaplıdır; paslanmaya karşı 10 yıl garanti altındadır. Uluslararası yük güvenliği standardı olan EN 12642 Code XL - VDI 2700 gereksinimlerini karşılayarak güvenlikten ödün vermez. Intermodal taşımacılık seçenekleri ile kullanıcısına esneklik sunar. Hafifliği sayesinde yakıt tasarrufu sağlar, daha fazla yük taşır.

Tırsan müşterisi sadece treyler alırken değil kullanırken de avantajlı. 51 servis noktası ile Türkiye’nin en geniş servis ağına sahip olan Tırsan, Avrupa’nın 23 ülkesinde, Rusya’da ve Güney Kore’de yetkili servisleriyle taşımacının her ihtiyaç duyduğu anda ve noktada hizmet vermektedir. AloTIR Danışma Hattı - 444 5 847 ile ise Türkiye’nin her yerinden nakliyeciler ve Tırsan müşterileri, tek bir numara çevirerek kolayca danışma hizmeti alabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.