TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER

23 Ocak 2014 tarihinde Özulaş Toplu Taşıma A.Ş 20. olağan genel kurulu yapıldı.

Genel kurula katılan ekmeğine sahip çıkan tüm esnafımıza teşekkürlerimi sunarım. Bizler ticari kuruluş olmamıza rağmen sivil toplum kuruluşu gibi çalışıyoruz, ortaklarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya çalışıyoruz onun için genel kurulları önemsiyorum. Herkesin koşulsuz katılması gerek ve söyleyecek neyi varsa orada dillendirmesi gerek. Genel kurullar özel halk otobüsü işletmecilerinin geleceği için neler yapılması gerektiğini tartışılması konuşulması gereken yerdir, alınacak kararlar geleceğimize ışık tutacaktır. Orada projeler üretilmeli gelecek dönemde neler yapılacak konuşulmalıdır.

Özulaş Toplu Taşıma A.Ş. genel kurulları her zaman tüm işletmecilerimizin eksiksiz katılımı ile yapılır. Bu sevindiricidir ve her zaman seviyeli, sakin ve samimi bir havada geçer. Rakip olanlar bile birbirine saygılıdır bu önemlidir. Seçim biter komşuluk arkadaşlık devam eder. Birbirimizi kırmanın dökmenin kimseye faydası yoktur. Bu genel kurullarda kazanan kaybeden olmaz kazanan Özulaş A.Ş. olmuştur olmalıdır.

20. olağan genel kurulda ben ve yönetim kurulu arkadaşlarıma gösterilen güvenden dolayı destek veren vermeyen tüm esnaf arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım. Genel kurulda da söyledim gibi işin kolayını geçtik asıl zor taraf bize güvenen esnaflarımızın güvenini boşa çıkaramamaktır. Bizlerden beklentilere cevap verebilmektir. Bunun için var gücümüzle yılmadan yorulmadan çalışacağız bundan emin olabilirler. 

Bize verilen süre içinde en iyisini yaparak hedefe ulaşmak ve esnafımızın karşısına öyle çıkmamız gerektiğini biliyoruz. Sorunlarımızı biliyoruz, esnafımızın mağduriyetinin farkındayız onun içinde çok çalışacağız ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına genel kurula katılarak yanımızda olan arkadaşlarımıza, sonrasında telefonla arayarak tebrik eden arkadaşlarımıza, çiçek gönderen dostlarımıza çok çok teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımla 
GÖKSEL OVACIK 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.