Teslimatlarına hızla devam ediyor

Teslimatlarına hızla devam ediyor

Serin Treyler,2 marka ve 7 modelini müşterilerin beğenisine sunarak araç teslimatlarına hız verdi.

 

Yurtdışında başta Ukrayna, Beyaz Rusya, Rusya olmak üzere genel Avrupa ülkelerine çalışan Şirin Nakliyat Şirketler Grubu, filosunda yer alan 200’ e yakın araç parkurunda yeniliğe giderek teslim almış olduğu 7 adet MRM marka konteyner taşıyıcıyı da filosuna ekledi.

MRM marka konteynerlerin limanlarda oldukça kullanışlı olacağının altını çizen, Şirin Nakliyat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şirin, “Serin Treyler ile yıllardır uzun soluklu bir dostluk ve iş birliği içerisindeyiz. Yeni almış olduğumuz bir ihale için limanlarda kullanmak üzere 7 adet MRM marka   konteyner taşıyıcıyı filomuza kattık ve her zaman olduğu gibi bu araçlardan da yeterli verimi alacağımıza inanıyoruz.” diyerek teslim olduğu araçları genelde İstanbul ve İzmir limanlarında 20 lik konteyner taşımada kullanacakları ifade eden Şirin, “ ilerleyen zaman içerisinde yeni açılacak ihalelere göre bu konteyner sayımızın artacağını düşünüyoruz. Bu işbirliğinden de her zaman olduğu gibi memnunuz. “ dedi.

MRM  Marka ve SERİN Marka Konteynerlerin başlıca özellikleri

Garanti bakımından her iki marka için tüm şartların geçerli olması ile MRM ve SERİN marka konteynerler müşteriler tarafından tam not aldı. İki marka arasında standart özelliklerde bir farkın bulunmaması, bu iki markanında 2x20”, 1x30”, 1x40” konteyner taşımacılığına uygun olması ve en çarpıcı özellikleri olan 40” High Cube konteyner taşımacılına da uygun olması, lojistik firmaları tarafından tercih edilmesini sağlamakta.

 

serin-teslimat-manset.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.