TGS EfficientLine’ın ilk durağı Bursa oldu

TGS EfficientLine’ın ilk durağı Bursa oldu

İstanbul’da lansmanı yapılan MAN’ın yeni çekicisi TGS EfficientLine Türkiye turuna çıktı. Tanıtıma turun ilk ayağı olan Bursa’dan başlayan TGS EfficientLine, MAPAR tarafından düzenlenen bir törenle görücülerinin karşısına çıktı.

Roadshow kapsamında Türkiye’de tanıtım turuna çıkan, MAN’ın yeni gözdesi TGS EfficientLine’ın tanıtımının ilk ayağı Bursa’da MAPAR Otomotiv tarafından Nilüfer CHA CHA-Al Restaurant’da gerçekleştirilen bir akşam yemeğinde müşterilerinin beğenisine sunuldu. Düzenlene etkinliğe, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Müdür Serkan Sara, MAPAR Bursa Otomotiv Genel Müdürü Tanju Nayır, MAPAR İzmir Genel Müdürü Caner Perk, MAPAR Bursa Satış Müdürü Murat Yılmaz, MAPAR çalışanları ve taşımacılık sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi.


“Her zaman müşterilerimizin yanındayız”
Tanıtımda MAPAR’ın vizyonundan bahseden MAPAR Bursa Otomotiv Genel Müdürü Tanju Nayır, “Bugüne kadar hep büyümeyi müşterilerimizi bekletmeden en kaliteli hizmetleri vermeyi hedefledik ve başardık. MAPAR bugün sınırsız stoklarıyla 7/24 hizmet vermektedir. Bu amaçla 6 gezici aracımızla değerli müşterilerimize hizmet götürüyoruz. Hedefimiz her gün biraz daha büyüyerek Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimize ulaşmaktır. Bunu da ancak sizlerin ilgi ve desteğiyle başarabileceğimize inanıyorum” dedi.


Türkiye pazarına sunulan MAN’ın çevreci çekicisinin sektörün standartlarını değiştirdiğini belirten Nayır, yeni çekicinin benzerlerinden 500 kilo daha hafif olmasının onu segmentindeki diğer araçlardan daha ayrıcalıklı konuma getirdiğini söyleyerek, tam otomatik şanzıman ile sürücü hatalarının daha aza indirildiğini ifade etti. “TGS EfficientLine’ın en önemli özelliği yakıt avantajı sağlaması”

Yeni TGS EfficientLine ile ilgili teknik bilgi veren MAPAR Kamyon satış müdürü Murat Yılmaz’da konuşmasında aracın en önemli özelliğinin ekonomik ve verimli oluşu olduğunu söyledi. Ekonomik oluşuyla ilgili olarak da aracın 100 Km.’de en yakın rakibine göre 3 litre daha fazla avantaj sağladığını belirtti. Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bunun ön plana çıkmasını sebebi de aracın kendi segmentinde diğer rakiplerine göre 500 kilo daha hafif olmasındandır. Bunun nedeni aracın üzerinde bir takım aksesuarlar var. Aracın üzerinde Euro paket standart, MAN Tipmatic şanzıman mevcut, birde eğimli yolda aracın geriye kaçmasını önleyen Easystar sistemi var, Bu araçta diferansiyel kilidi var. Kabin üst ve yan rüzgarlığı rüzgar direncini kırıyor Aeropaket ile yakıt tasarrufu sağlanıyor, Isı ayarlı dijital kliması mevcut, 4 noktadan hava körüğü var. Çekicide şoför mahallinde termos görevi gören saklama kabı var. Bu saklama kabı hem sıcak hem de soğuk işlem görüyor. Ortalama Hız, ortalama yakıt ve yağ seviyesini gösteren MAN Tronic araç bilgisayarı da bu araçta mevcut. Tehlike anında frenlere doğru yönlenerek aracın yolda kalmasını sağlayan ESP sistemi de araçta var olan bir özellik. Tanıtım toplantısına katılan sektör temsilcileri oldukça eğlenceli saatler geçirirken, ardından kesilen pasta ile program tamamlandı. Oya KAYA www.tasimacilar.com 12.06.2012 / 13:00