Thermo King SLXİ Hybrid Treyler'de fark yaratıyor

Thermo King SLXİ Hybrid Treyler'de fark yaratıyor

Thermo King, sektörün ilk gerçek hibrit treyler soğutma ünitesi olan SLXi Hybrid’i “Geleceğe Hazır” sloganıyla tanıttı.

Dizel ve elektrik motor gücünün tüm faydalarını bir arada kullanan SLXi Hybrid, her ikisini kombine ederek müşterilerin mevcut gereksinimleri ve gelecekteki ihtiyaçları için istendiği gibi adapte edilebiliyor. 2025 Avrupa dizel uyum yasasına uygun bir ünite olmasının yanında, hem yakıt tüketimini minimum seviyeye indirerek toplam giderleri azaltıyor hem de düşük CO2 salınımı sayesinde daha çevreci operasyonların gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Hibrit model’in sağladı faydalardan birazda rakamsal olarak bahsedecek olursak, Hibrit modda kullanılan her araçta yılda 5 bin litreye kadar yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Ünite çalışma ses düzeyini 60 desibele kadar düşererek daha sessiz çalışmaya imkan sağlamaktadır. 13 bin 500 kg daha az CO2 salınımı ile çevreci bir kimliğe sahiptir.

SLXi Hybrid, gelişmiş uydu takip sistemleri sayesinde otomatik olarak ünite sıcaklığı ve aracın bulunduğu konumu inceliyor. Buna göre dizel motor kullanımının yasak olduğu bir alandaysa elektrikli moda geçerek çalışmaya devam ediyor.

Dizelin yasaklandığı 2025 sonrası için de uyumlu

Günümüzde de kolaylıkla kullanılabilen Thermo King Hybrid soğutucu ünite, 2025’ten sonra şehir içinde dizel motor kullanımı yasağına da uyum sağlıyor. Böylece dizel araçların giremediği veya gürültü sınırlamasının olduğu her bölgeye, SLXi Hybrid ünite ile rahatlıkla dağıtım yapılabilecektir.

dogus-otomotiv-thermo-king.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.