Ticari araç almak isteyenlere Isuzu'dan sevindirici haber

Ticari araç almak isteyenlere Isuzu'dan sevindirici haber

Isuzu, devlet katkılı kampanyası ile ticari araç müşterilerine yeni cazip ödeme koşullarını duyurdu.

31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında 250.000 TL’ye kadar 48 ay vade ve %0,69 faiz oranı ile araç satın almak mümkün. Türkiye’nin ticari araç markası Isuzu, hayata geçirdiği kampanya ile ticari araç satın almak isteyenlere birbirinden cazip ödeme koşulları sunuyor. Kamyon, kamyonet modellerinin yanı sıra Türkiye’nin tek yerli pick up’ı olan D-Max ve midibüs, otobüs modellerinin de dahil olduğu kampanya kapsamında müşterilere Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan 0,59 ile 0,69 faiz oranları ile 48 ay vadede ödeme olanağı sunuluyor. Yılsonuna kadar sürecek kampanya kapsamında 250.000 TL’ye 0,69, 120.000 TL’ye 0,59 faiz oranları ile 48 ay vadede ödeme koşuluyla ticari araç satın alınabiliyor.

Bu büyük kampanya ile ayda 2.898 TL’ye kamyon, 2078 tl’ye pick up ve 6.185 tl ye de midibüs satın almak mümkün olabilecek.

“Faizlerin indirilmesi pazarda pozitif etki yaratacak”

Kamu bankalarının taşıt kredileri faizlerinde indirime gitmesinin olumlu bir gelişme olduğunu belirten Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan “Otomotiv sektörü olarak 2019 yılında biz üreticiler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyorduk. Ancak devletimizin desteği yerinde ve tam zamanında gerçekleşti. Devlet bankalarının yaygınlığı ve kredi olanaklarının geniş olması açısından sevindirici bir haber. Kredi desteğiyle ertelenen alımlar kesin alımlara dönüşecektir.  İlk 8 ayda daralmanın %60’lara ulaştığı ticari araç segmentinde, bu destekler ile kamyonda geçen yılın aynı dönemine göre %10 ile %20 arasında gelişme beklediklerini belirtti.” dedi.

Anadolu Isuzu Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Selda Çelik ise “ Sağlanan bu finansman desteği pazarda pozitif bir etki yaratacaktır. Şimdiden bayilerimizden ve müşterilerimizden olumlu yorumlar almaya başladık. Bu desteğe biz yerli üreticiler olarak da katkı vermeye devam edecek, müşterilerimizin yeni araç alımlarını destekleyeceğiz” dedi

isuzu-kampanya-fiyat.jpg

isuzu-kampanya.jpg

 

isuzu-midibus-kampanya.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.