Ticari araçlar fuarı hakkında önemli karar

Ticari araçlar fuarı hakkında önemli karar

Korona salgınının arka planına karşı, Alman Otomotiv Endüstrisi Birliği (VDA), 24-30 Eylül 2020 tarihleri arasında Hannover'de gerçekleşecek olan IAA Ticari Araçlar 2020'yi iptal etmeye karar verdi.

VDA'ya göre, bunları içeren ilgili önlemler IAA Ticari Araçlarının başlangıç durumunu kökten değiştirdi. Corona salgını, halka ve birçok vatandaşa özel ticari bir şekilde kamusal yaşamın sürdürülmesi için ne kadar özel olduğunu gösterdi. Dernek, ekonomik açıdan sanayi ve IAA'nın daha önce hiç olmadığı kadar etkileneceğini söyledi. Mesajda ayrıca:

“Birçok ülkede birkaç ay boyunca uyulması gereken seyahat kısıtlamaları var. Önümüzdeki aylarda neredeyse tüm Avrupa ülkelerinde büyük etkinlikler yasaklanacak. Korona salgını bağlamında bir ticaret fuarında doğrudan değişim artık IAA'nın talepleriyle uyumlu değil. "

Zor karar

İptal kararı kolay değildi: "Bununla birlikte, uluslararası ve Avrupa'daki genel durum göz önüne alındığında, IAA'yı bu yıl katılımcılar ve ziyaretçiler için yeterli olan normal biçiminde tutmanın bir yolunu görmüyoruz."
 
Bir sonraki IAA Ticari Araçlarının Eylül 2022'de gerçekleşmesi planlanıyor. 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.