Ticari lastikte bende varım dedi

Ticari lastikte bende varım dedi

Michelin, ağır vasıta sektörüne yönelik geliştirdiği yeni lastikleri ile Türkiye yollarında

Michelin, ağır vasıta lastikleri segmentine yönelik geliştirdiği yeni lastikleri X Coach Z ve XD, X Multi HD D serileri ve BF Goodrich lastikleriyle kullanıcılarına güvenlikten ödün vermeden daha yüksek performans sağlarken, daha düşük maliyet ve dayanıklılığı garanti ediyor. Yenilikçi teknolojileriyle lastik sektörüne yön veren dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, ağır vasıta sektörüne yönelik geliştirdiği yeni lastiklerini Türkiye pazarına sundu. Michelin, ağır vasıta segmentinde yeni serileri X Coach Z ve XD, X Multi HD D ve BF Goodrich markasıyla, kullanıcılarına güvenlikten ödün vermeden daha yüksek performans sağlarken, daha düşük maliyet ve dayanıklılığı  garanti ediyor.

Michelin’in, ağır vasıta segmentindeki yeni ürünlerinin Türkiye tanıtımı 17 Nisan 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Michelin Türkiye Satış Direktörü Sertan Akçagöz, Michelin Lastikleri Pazarlama Direktörü Ayşem Suner ve Ağır Vasıta Lastikleri Ürün Teknik Müdürü Recep Uçan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Michelin’in yeni ürünleri, lastik pazarı, sektör değerlendirme ve beklentileri ele alındı.

recep-ucan---aysem-suner---sertan-akcagoz.jpg

“Ağır vasıta sektöründe Türkiye potansiyelini sürdürüyor”

Michelin Türkiye Ağır Vasıta Lastikleri Ticari Direktörü Sertan Akçagöz, Avrupa bölgesinde ağır vasıta lastikleri segmentinde Türkiye’nin önemini koruduğunu belirterek, sektörün büyüme potansiyelini sürdürdüğüne dikkat çekti. Akçagöz, “Türkiye’nin genç bir nüfus oranına sahip olması, devam eden büyük inşaat ve kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra stratejik konumunun olumlu etkisi sektördeki hareketliliği destekleyen faktörler. Biz de Michelin Türkiye olarak bu rüzgârdan olumlu etkileniyoruz. Gerek yeni ürün ve markalarımız gerek müşteri odaklı çözüm ve hizmetlerimiz ve gerekse de farklı ve yenilikçi satış kanallarımızla pazara oranla daha yüksek bir performans sağlıyoruz” dedi.

michelin-sertan-acikgoz.jpg

“Lastik kiralama programı ile kullanıcılara yardımcı oluyoruz”

Michelin Solutions ile ağır vasıta sektörüne özel çözümler oluşturduklarına da işaret eden Sertan Akçagöz ayrıca, “Michelin olarak lastik kiralama programımız Michelin Solutions ile servis hizmeti de sunuyoruz. Filoların lastiklerini seçerken mümkün olan en iyi tercihlerde bulunmalarına yardımcı oluyoruz ve bu lastiklerin ömürleri süresince en iyi performansı göstermelerini sağlıyoruz. Ayrıca sürücülerin yakıt tasarrufu sağlayarak maliyetleri düşürmelerine de katkıda bulunuyoruz’’ değerlendirmesinde bulundu.  

Michelin tek lastikte hepsi bir arada

Güven, Performans, Avantajlı, Dayanıklılık,

Michelin Türkiye olarak lastik sektöründeki liderlik pozisyonunun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirten Michelin Türkiye Pazarlama Direktörü Ayşem Suner ise , “Türkiye pazarına yeni sunduğumuz ağır vasıta segmentine yönelik iki yeni lastik serimiz Michelin X Coach Z ve XD, X Multi HD D ve Michelin çatısı altında üretilen BFGoodrich kamyon lastikleri ile kullanıcılarımıza güvenlikten ödün vermeden yüksek performans, düşük maliyet avantajı ve yüksek dayanıklılık garanti ediyoruz” dedi. Ayrıca “Son senelerde kullanıcıya yönelik yaptığımız tanıtımlarda, ürünlerimizin Türkiye koşullarındaki performansını görebilmek ve kullanıcıların memnuniyetini gördükten sonra sonuçları paylaşabilmek adına, lastiklerimizi Türkiye pazarına sunulmadan önce gerçek koşullarda test ediyor ve sonrasında deneyimler üzerinden lastiklerimizi pazara sunuyoruz” diye konuştu.

michelin-aysem-suner.jpg

“X Coach D ve Z ile daha uzun mesafe daha az maliyet”

Michelin Türkiye Ağır Vasıta Ürün Teknik Müdürü Recep Uçan ise, X Coach Z ve XD ile otobüs yolculuklarında güven ve konforu en üst düzeye taşıdıklarını vurguladı. Turizm sektörü, uluslararası ve yerel tarifeli seferler ile okul ve personel taşımacılığında başlıca ihtiyaçların güvenlik, konfor ve maliyet olduğunun altını çizen Recep Uçan, geliştirilen Infinicoil teknolojisi ile 400 metre uzunluğa sahip olabilen, lastiğin bir omzundan diğer omzuna uzanan tek parça ekstra çelik telin, yüksek stabilite sağlamak için lastiğin etrafına sarıldığını belirtti.

michelin-recep-ucan-agir-vasita-lastik.jpg

Bu teknoloji ile tasarlanan lastikler dayanıklılık değerlerinin de ötesinde, sürücülerin daha uzun mesafeleri kat etmesini ve yakıttan tasarruf etmesini sağlıyor. Türkiye’nin her bölgesinde 9 farklı müşteride, farklı yol koşulu ve iklimde test edilen lastikler 500bin km.’nin üzerinde bir performans göstererek göz dolduruyor.

Aynı zamanda yolcular için lastik konforunun önemli olduğunu da vurgulayan Recep Uçan, X Coach Z’nin tek dalga ses etiketine sahip olduğunu ve lastikten gelen sesin yalnızca 71 desibel olduğunu vurguladı.

michelin-agir-vasita-lastikleri.jpg

Yüksek çekiş gücü ve düzgün aşınma bir arada

Verimliliği ve güvenliği maksimum seviyeye ulaştırmak için inovatif teknolojiler geliştiren Michelin, X Multi HD D ile çok yönlü kullanımlar için, pazarın en iyi performansını sürücülerle buluşturuyor. Yüksek çekiş gücü ve düzgün aşınma sunan MICHELIN X Multi HD D; hem asfalt hem de toprak yolda ağır vasıta araçları yarı yolda bırakmıyor. Optimize edilmiş sağlam sırt blokları, yarı derin kanallar ve taş iticilere sahip yeni kompakt sırt tasarımı ile X Multi HD D, yüksek kilometre performansı, yol tutuş direnci, gövde koruması ve çekiş gücü sağlıyor.

Pazarın neredeyse yüzde 90’ını karşılıyor

Michelin markası güvencesiyle üretilen BFGoodrich kamyon lastikleri pazarın %90’ına yakın bir kısmına hakim durumda. BFGoodrich lastikleri şehir içi sevkiyatlarda daha az gürültü, güvenlik ve dayanıklılık sağlıyor. 3PMSF işaretiyle hem kuru hem de ıslak zeminde konforlu sürüş imkânı sunuyor. BFGoodrich,sert ve zorlu koşullarda gerçekleşen ‘eğitim yuvası’ olarak adlandırılan Baja, Dakar gibi kamyon yarışlarında ipi göğüsleyen öncü bir marka. Ancak BF Goodrich’in bu zorlu koşullara direnmesi, günlük kullanımda asla yılmayacağının önemli bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

michelin-agir-ticari-lastikleri.jpg

 

michelin-yeni-ticari-lastikleri.jpg

 

michelin-yeni-agir-vasita-urunlerini-tanitti.jpg

 

zoom-xmultihd-d-315-70r225.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.