TIR’cılar TIRExpo fuarına hazırlanıyor

TIR’cılar TIRExpo fuarına hazırlanıyor

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) 2014 yılı mayıs ayında CNRExpo ile birlikte Türk TIR Treyler sektörüne yönelik TIRExpo fuarı düzenlemeye hazırlanıyor.

Batı ve Doğu Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’yı kapsayan coğrafyanın önemli bir üretim merkezi haline gelen Türk TIR treyler sektörü, Gelişmiş ve gelişmekte olan pazarlara yönelik farklı ürünleri piyasaya sunabilmek adına TREDER-CNRExpo işbirliğiyle TIRExpo fuarını 2014 Mayıs ayında düzenlemeye hazırlanıyor.

250 milyon dolarlık ihracat hedefi ile Avrupa’nın en büyük ikinci treyler pazarına sahip olan Türk treyler sektörünün TIRExpo fuarı ile önemli bir platform yaratacağına inanan TREDER, profesyonel ziyaretçilerin ihtiyaç duyduğu platformun meraklıları için TIR sektörüyle ilgili olarak teknik bilgiye ve iletişime ulaştırmayı kolaylaştıracağını, katılımcı firmalarında ürünlerinin dünya lansmanını yapabilecekleri bir alan oluşturduğunu ifade etti.

Türkiye’de kamyondan çekiciye geçiş ile birlikte treyler ihtiyacının artması, yürürlüğe girecek ADR Konvansiyonu ile birlikte ADR’li tanker talebinin artacak olması yakın gelecekte sektörün dinamiklerini canlı tutacak en önemli unsurlar arasında görülüyor. Türkiye’nin gelişen ekonomisi ve sektörü etkileyecek önemli gelişmelerin önümüzdeki kısa dönemde giderek artacak olması TIRExpo fuarının önemini arttırıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.