Tırsan Adapazarı Fabrikası ziyaretçilerini ağırlıyor

Tırsan Adapazarı Fabrikası ziyaretçilerini ağırlıyor

Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olan Tırsan, Adapazarı fabrikasında yurtdışından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Macaristan Bayisi TTC M1 Budapest Kft. ve İsrail Bayisi Automotive Industries T.R (2013) Ltd. müşterileri Tırsan Adapazarı fabrikasını gezerek üretim süreçleri ve ürünler hakkında bilgi aldılar.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, 7 Aralık Perşembe günü Kässbohrer Macaristan Bayisi TTC M1 Budapest Kft.’den 14 ziyaretçiyi, 14-15 Aralık tarihlerinde ise İsrail Bayisi Automotive Industries T.R (2013) Ltd.’den 11 misafirini Tırsan Adapazarı Fabrikasında ağırladı. Farklı ürün gruplarından oluşan treylerlerini 55’ten fazla ülkeye ihraç eden Tırsan’ın Adapazarı üretim tesislerini gezen ziyaretçiler, üretim süreçleri hakkında bilgi alırken, sergilenen K.SHG.L, K.SLS 3,  K.SCS.M,  K.STC 30,  K.SPL, K.SPW 0N, K.SPW 3N, K.SHF.S ve K.SLA 3 araçlarını incelediler.

Tırsan, yapılan fabrika ziyaretlerinde yurtdışından gelen misafirlerinin Tırsan üretim süreçleri ve Ar-Ge altyapısı hakkında detaylı bilgiler edinmesini amaçlamaktadır. Fabrikanın çalışma prensipleri ve sistemini öğrenen bayiler ise sistemin nasıl işlediğini bildikleri için müşterilerinden gelen araç siparişlerini bu bilgiler doğrultusunda vermektedir.

21-23 Aralık tarihlerinde ise Tırsan,  Kässbohrer Kore bayisi olan SURIM ve misafirlerini Tırsan Adapazarı Fabrikasında ev sahipliği yapacak.

 

tirsan-adapazari.jpg

ttc.jpg

ail.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.