TIRSAN, devleri bir araya getirdi

TIRSAN, devleri bir araya getirdi

TIRSAN, Kässbohrer markası ile dünyanın en büyük inşaat fuarı Bauma 2013’de yerini aldı. Kurulduğu yıllardan beri Kässbohrer, müşterilerini için en iyi taşımacılık çözümlerini sunan inovatif mühendislik çözümlerini ile buluşturdu.

2002 yılında TIRSAN Treyler A.Ş. bünyesine katılan Kässbohrer’in tank ve silo grubu ürünlerinin tasarımı, geliştirmesi ve üretimi aynı perspektifle yoluna devam ediyor.

Kässbohrer’den Fuara Özel Low-bed serisi

Kässbohrer Bauma, 2013 fuar standında sergilediği K.SSK 40 Damperli Silobas ve K.SPL Hafif Platform ürünlerinin geliştirilmiş son hallerini ve SLH serisi olarak bilinen yeni Low-bed serisini de ilk defa müşterilerinin beğenisine sundu. Yeni ürün Low-bed serisine ilginin yoğun olduğu stantta Kässbohrer, müşterilerine ve stant ziyaretçilerine uzaktan kumanda edilebilen hidrolik dümenlenebilir dingiller ve her biri yüksek manevra kabiliyetine sahip, operasyonel mükemmellik ürünlerini de sergiledi..Kässbohrer yeni SLH serisi üç dingilden beş dingile kadar üç farklı modelde sunulmaktadır ve ağırlığı 74 tona kadar çıkmaktadır.

Zorlu Koşullarda Performans Testleri

1953 yılında bir hidrolik damper sistemli silobası üreten Kässbohrer, 40 mᶟ’den 90 mᶟ’e kadar damperli silobas üretebilen birkaç treyler üreticisinden biridir. 5.500 kg boş ağırlıktan başlayan Kässbohrer Damperli Silobas ürün geliştirmeleri, en zorlu çalışma koşullarında sürekli performans testlerine tabi tutularak tamamlanmıştır. Bauma fuarında sergilenen damperli silobas elektro polisajlı, hava karışım bataryası, boşaltma konisi, yürüme yolu ve korkuluk özelliklerine de sahiptir. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.