TIRSAN, ECTA üyesi oldu

TIRSAN, ECTA üyesi oldu

ECTA: Avrupa’da Kimyasal Taşımacılığında öncü sivil toplum oluşumu

15 Aralık 2015, Almanya –Tırsan, 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer markası ile Avrupa’da Kimyasal Taşımacılığında öncü sivil toplum oluşumu olan ECTA, Avrupa Kimyasal Taşımacılığı Birliği’ne üye oldu. 1999 yılında kurulan ECTA, kimyasal madde taşımacılığında Avrupa’da verimli, sağlıklı, güvenilir taşımacılık için standartların geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütmektedir.

Türkiye’de Tehlikeli Madde Taşımacılığında ilklere imza atan Tırsan, ECTA üyeliği ile kimyasal madde taşımacılığının gelişimi için teknik ve yasal komitelerinde etkin rol oynayacak ve hem Türkiye’de hemde Avrupa’da güvenilir kimyasal madde taşımacılığının gelişimine katkıda bulunacaktır.

Tırsan’ın ADR Yolculuğu

Tırsan, 2002 yılından bu yana ADR mevzuatına göre tehlikeli madde taşınmasına uygun akaryakıt ve kimyasal madde tankerleri üretmektedir. İmalat yeri uygunluğu, ADR tasarım onay süreçleri, üretilen tankların yetkili üçüncü kuruluşlar nezaretinde test ve sertifikalandırma faaliyetleri yıllardır sistemli bir şekilde takip edilmektedir.

Tırsan, Kässbohrer markası ile ürettiği tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığına uygun araçları; akaryakıt taşımacılığından, bitüm taşımacılığına ve 1700’den fazla farklı kimyasal maddeyi taşımaya yönelik olarak satışı gerçekleşmektedir. Başta Almanya olmak üzere, Avrupa ve Rusya’ya tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığına uygun araç ihraç eden Tırsan’ın ADR’li araçları Türkiye’de de en çok tercih edilen treylerlerdir.

ECTA Hakkında

1999 yılında kurulan ECTA (EuropeanChemical Transport Association - Avrupa Kimyasal Taşımacılığı Birliği), kimya taşımacılığında Avrupa’da efektif, sağlıklı, güvenilir ve standartların geliştirilmesi ile ilgili çalışmalarını sürdüren bir yapıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.