TIRSAN Finans, TIRSAN ürünlerine sahip olmayı kolaylaştıracak

TIRSAN Finans, TIRSAN ürünlerine sahip olmayı kolaylaştıracak

TIRSAN A.Ş., bünyesinde kurduğu TIRSAN Finans ile, satışı yapılan markalar için özel çözümler üretecek. Bu sayede müşterilerin, cazip finansman seçeneklerinden faydalanması sağlanacak.

TIRSAN Finans; Tırsan, Kässbohrer, Talson ve DAF marka araçları satın almayı kolaylaştırma hedefiyle müşterilerinin karşısına çıktı. Bunun için, bankalar ve diğer kredi sağlayan finansman kuruluşları ile işbirliği yapmak suretiyle müşterilerini yönlendiriyor olacak. Profesyonel bir ekip
Tırsan Finans ayrı bir tüzel kişilik olmayıp, Tırsan Treyler’in bir markası konumunda. Profesyonellerden kurulan bu ekip, müşterilerinin finansal kuruluşlar ile ilişkilerini takip etmek suretiyle kredi sürecinin kısa ve sonuç alıcı biçimde yürütülmesini sağlayacak.
Müşteri bundan nasıl yararlanacak?
Tırsan Treyler, markalarından birini satın almak isteyen müşterisinin fon ihtiyacını ve mali evraklarını Tırsan Finans’a iletecek. Uygun finansman yöntemi ve finans kuruluşunu belirlemek suretiyle müşterinin kredi talebini söz konusu kuruluşlara iletecek. Gelen kredi sonuç bilgisi ise yetkili satıcıya bildiriliyor olacak.
2. elde de kredilendirme imkanı var
Sıfır treyler ve çekicilerde sunulan finansman imkanı 2. elde de sağlanıyor. 2. el çekicilerde sunulan kredi imkanları ile tüketicinin bu ürünleri alabilmesi uygun hale getiriliyor. Tırsan Finans’ın yürüteceği fonksiyonlar ise şöyle açıklandı:
• Standart satışlar için önceden belirlenmiş finansman ve geri ödeme tabloları • Esnek ödeme tabloları gerektiğinde teklif sürecini hızlandıracak düzenlemeler • Esnek finansman tipleri için kurgular • Anlaşma yapılan finans kuruluşlarının aradığı asgari şartların belirlenmesi www.tasimacilar.com 31.01.2012 / 14:06