Tırsan Frigo segmentinde lider

Tırsan Frigo segmentinde lider

Tırsan Frigo, 2012 yılında 546 satış adeti ve yüzde 43 pazar payı elde ederek TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) üyeleri arasında frigo segmentinde lider tamamladığını duyurdu.

Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada ‘Tırsan Frigo ile pazarın dinamiklerini değiştirdik, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru analiz ettik. Rekabet ile beslendik, büyüdük ve frigo segmentinde de lideriz. Tırsan Frigo, müşterilerimizden gördüğü ilgi ile yükselen bir satış grafiği çizmeye devam edecektir’ dedi.

‘Ar-Ge’mizin Sürekli Gelişim Felsefesi ile Bu Başarıya Ulaştık’

Nuhoğlu ‘Tırsan Ar-Ge Merkezi, pazar araştırmalarından detaylı tasarım çalışmalarına, bilgisayar destekli testlerden sahada gerçekleştirilen uygulamalı testlere kadar oldukça uzun bir süreç ile uluslararası kalitede ürünler tasarlamaktadır. Durmaksızın devam eden ürün geliştirmelerimizin amacı müşterilerimizin Tırsan kalitesine duydukları güvene uygun araçlar üretmektir. Bu nedenle Tırsan Frigo’nun liderliği tasarımdan üretime tüm Ar-Ge ekibimizin başarısıdır’ dedi.

‘Üretim Kapasitemizi İki Katına Çıkardık’

Adapazarı fabrikasında üretim kapasitesini iki katına çıkardıklarını belirten Çetin Nuhoğlu ‘2012 yılında günde maksimum 2,5 frigo üretirken, 2013 yılında günde 4 frigo üretmeye başladık. Yüksek mukavemetli Tırsan panel teknolojisi gerek darbe dayanımı gerekse ısı izolasyonu ve kutu çatım tekniğiyle kalitesini ve güvenilirliğini ispatlamıştır’ dedi.

‘10 yıl Paslanmazlık 2.el Değerimizi Arttırdı’

Çinko Tri-Elektron metodu ile kataforez teknolojimiz 10 yıl paslanmazlık sağlamaktadır. Bu sayede araçlarımızın 2.el değeri daha da artmıştır diyen Nuhoğlu ‘Tırsan sektöre yön veren lider kimliğine uygun olarak gerek üretim gerekse araştırma-geliştirme çalışmalarına büyük yatırımlar yapmaktadır. Kataforez teknolojisi sektör standartlarını yükseltmiştir ve müşteri memnuniyetini arttırmıştır’ dedi.

Tırsan Frigo Uluslararası Taşımacılık Standartlarına Uygundur

ATP Mevzuatına uygun olarak üretildiği belirtilen Tırsan Frigo’ların gıda maddesi (et, balık, süt, sebze, meyve vb) taşımacılığının uluslararası taşımacılık standartlarına uygun olarak yapılmasını sağladığının altı çizildi. Türkiye’de gıda taşımacılığında nakliyeden kaynaklanan sorunlar nedeniyle yaşanan kayıpların ekonomimize büyük kayıplar yaşattığı hatırlatılırken, gıda maddelerinin ısı kontrolünü mümkün kılan ve uluslararası taşımacılık koşullarını sunan Tırsan Frigo araçlar ile taşınmasının kazanç kaybını ortadan kaldırdığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.