TIRSAN Frigoile Şığva Trans'ın filosunda

TIRSAN Frigoile Şığva Trans'ın filosunda

Şığva Trans Uluslararası Nakliyat 50 adetlik treyler siparişinin ilk partisi olan 16 adet Tırsan FrigoSRS C semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı

Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat töreniŞığva Trans Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şığva, Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Serdar Ulak ve Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız’ınkatılımı ile gerçekleşti. Söz konusu teslimatla birlikte Şığva Trans Uluslararası Nakliyat filosundaki Tırsan treyler sayısı 70’e ulaşırken, projenin tamamlanması ile bu rakam 100’ün üzerine çıkacaktır.

Şığva Trans Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şığva gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada: “Tırsan markasına duymuş olduğumuz güven, her ürün gamında olduğu gibi frigosegmentinde de Tırsan’ınpazar lideri ve Avrupa’nın üçüncü büyük treyler üretici olması öncelikli tercih sebebimizdir. Sahip olduğu geniş bayi ve servis ağı sayesinde vermiş olduğu hizmetlerde bizim için büyük avantaj,” dedi.“ÖzellikleTırsan Frigo şasisinin sahip olduğuçinko tri-elektron metoduna göre yapılan kataforez kaplama sayesinde araçlar paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altına alınmaktadır. Tırsanaraçların 2.el değeri yüksek. Bizde araçları hemen satabiliyoruz. Ayrıca, Tırsan FRC sınıfı ATP sertifikalı ağır izolasyonlu Frigo aracın soğuk zincir taşımacılığını kusursuz yerine getirmesi bizim aradığımız temel özellikleri karşılıyor ve sahip olduğu özel izolasyon,soğutma ünitesinin çalışmasına bağlı yakıt sarfiyatınıaşağı çekiyor,” ifadelerini kullandı. Şığva, “Yeni yatırımlarımızda da Tırsan ve bölgemizin güçlü bayisi Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz,” diye ekledi.

Ağırlıklı olarak kuru yük, donmuş gıda, yaş sebze ve meyve taşımacılığı yapan Şığva Trans Uluslararası Nakliyat, yurt içinde yürüttüğü etkin lojistik hizmetlerini Irak ve Avrupa ülkelerinde de devam ettirmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum