TIRSAN, HAS Otomotiv İzmir ile bayi ağını genişletmeye devam ediyor

TIRSAN, HAS Otomotiv İzmir ile bayi ağını genişletmeye devam ediyor

TIRSAN Treyler A.Ş. Has Otomotiv Ticaret A.Ş İzmir ile yapmış olduğu bayilik anlaşması ile satış ve satış sonrası hizmetleri ile Ege bölgesinde müşterilerine hizmet kanallarını genişletiyor.

Ticari Ağır vasıta konusunda sektörün önemli kuruluşlarından Has Otomotiv Ticaret A.Ş.’nin Işıkkent ve Susurluk Şubeleri, TIRSAN’ın yeni bayisi oldu. Bu vesile ile Has Otomotiv Ticaret A.Ş Işıkkent Şubesinde verilen davette Ege Bölgesinde faaliyet gösteren önemli nakliye firmaları ile firma yetkilileri bir araya geldi.

Tırsan Treyler Sanayi Ticaret A.Ş. yönetim kurulu başkanı Çetin Nuhoğlu bu bayilik anlaşmasının önemine vurgu yaparak, Ege Bölgesindeki nakliyecilerin bundan büyük bir avantaj sağlayacaklarının altını çizerek “Sektörde şüphesiz kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çok önemli. Avrupa’da yıllardır çekici ve treyler beraber satılıyor. Müşteri servis hizmetini tek yerden alıyor. Servis hizmetinde sürede verimsizlik yaşamadan, finansal olarak tek noktadan hizmet alarak oturmuş bir sisteme dâhil oluyor. Bu memnuniyeti müşterimize daha iyi sunmak için yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz işbirliklerimizden sonraki hedefimiz Has Otomotiv Ticaret A.Ş ile bir işbirliği başlatmaktı. Bugün TIRSAN kalitesini Has Otomotiv Ticaret A.Ş.’nin Işıkkent Şubesi ile birleştirmek adına imza atacağız” şeklinde konuştu.


Üretici firma ile bayi arasında müşteri memnuniyetini sağlayacak bir uyumun olması gerektiğini ifade eden Nuhoğlu, “Müşterilerin TIRSAN adına ve kalitesine duyduğu güveni Has Otomotiv Ticaret A.Ş.’nin satış deneyimleri ile birleştiriyor olmamızın amacı müşterilere kusursuz hizmet sunabilmektir. Biz Has Otomotiv Ticaret A.Ş.’nin Işıkkent Şubesi’nin bayi ağımıza katılmasında büyük bir mutluluk duymaktayız. Bu anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Faaliyetlerine 2006 yılında İzmir’de başlayan Has Otomotiv Ticaret A.Ş.’nin Işıkkent Şubesi, 2008 yılında, otomobil satışı ve tüm araçlar için kullanılmış araç ticareti faaliyetini hizmet yelpazesine eklemişti.


Has Otomotiv Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Dinçer’in yaptığı konuşmada “Nakliye ve taşımacılık dünyanın her noktasında önemli bir ihtiyaçtır. Sizler bu alanda faaliyet gösteren işletme sahipleri, çözüm ortaklarımızsınız. Treyler ile yaptığınız her çeşit taşımayı karşılayan sektörün lideri bir markayı ve bu markanın servis hizmetini sizlere sunacak olmamızdan dolayı mutluyuz. Sektördeki rakip firmalardan teklifler alsak da biz TIRSAN’ı tercih ettik. Has Otomotiv, İzmir ilinde ve komşu illerde yapılan her türlü nakliye ve taşıma işinde ihtiyaç duyulabilecek Türk mühendisliği ve yoğun araştırma geliştirme çalışmaları ile bugün kurumsal sanayi imalatı örneği olan TIRSAN ve Kässbohrer ürünlerini müşterilerimize sunacağız” ifadelerinde bulundu.

Has Otomotiv Işıkkent, Tırsan ve Kässbohrer satışında hızlı bir başlangıç yaptı Anlaşmanın imzalanmasının devamında gerçekleşen satışların teslimat törenleri yapıldı.

Teslimat yapılan firmalar şöyle;


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.