TIRSAN, Hatay Has Otomotiv ile bayilik ağını genişletiyor

TIRSAN, Hatay Has Otomotiv ile bayilik ağını genişletiyor

Müşterilerine daha hızlı ve kaliteli çözümler sunmayı hedefleyen Tırsan bayi ağını genişletmeye devam ediyor. TIRSAN son olarak Hatay’ın güçlü firmalarında Has Otomotiv ile gerçekleştirdiği imza töreni ile bayilik faaliyetlerini arttırıyor.

Ticari araç sektörünün önemli kuruluşlarından olan ve aynı zamanda Mercedes Benz Türk’ünde Hatay’daki bayiliğini üstlenen Has Otomotiv sektörün önemli isimlerinden TIRSAN’ın da bayiliğini yürütecek.

Hatay Has Otomotiv Ticaret A.Ş’de verilen davete Has Otomotiv’in kurucularından Mehmet Selim Kara, Hatay Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara, Hatay Has Otomotiv Genel Müdürü Yorgaki Kayuka, TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Hatay ili ve çevresinde faaliyet gösteren önemli nakliye firmaları ile firma yetkilileri katıldı.


TIRSAN Hatay Has Otomotiv ile Akdeniz bölgesindeki gücünü arttırıyor

“Hatay’ın uluslararası düzeyde mal ve hizmet hareketliliğinin ortasında olması sebebiyle bu işbirliği sektörün geleceği için çok önemli” diyen TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu gerçekleşen bayilik anlaşmasının önemine dikkat çekti.

Hatay Has Otomotiv ile TIRSAN, Kässbohrer, Mercedes işbirliğiyle bir araya geldiklerinin hatırlatan Nuhoğlu, sağlam temeller üzerine kurulmuş olan bayilik zincirine Hatay Has Otomotiv’in de eklenmesiyle duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Lojistik sektörünün ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çekici ve treyle olarak kusursuz bir şekilde hizmet verme amacında olduklarının altını çizen Nuhoğlu, “Lojistik üs konumunda olan bu avantajlı bölge için oluşturduğumuz güçlü sinerjinin sektör için çok önemli olduğunun altını çizmek isterim. İki güçlü marka ve iki pazar lideri yan yana gelmiştir. Doğal olarak bunun farkı yansıyacaktır. En iyi ürünü ve en kusursuz hizmeti müşterilerimize sunabilmek için 36 yıldır çalışıyoruz. Değerli dostlarıma bugün burada bizlerle oldukları için kendilerine şahsen teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Özellikle TIRSAN Tenteli Perdeli Ürün Grubu ve Frigo ürünü başta olmak üzere tüm ürünlerin Hatay Has Otomotiv’de satışa sunulacağını belirten Nuhoğlu, işbirliği yapılan bayilerin satış ekiplerine TIRSAN Akademi tarafından verilen treyler eğitimlerinin düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini söyledi.


Has Otomotiv’in 2013 yılı hedefi 600 çekici satmak

2012 yılında 600’e yakın çekici sattıklarını ifade eden Hatay Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara ise konuşmasında 2013 yılı hedeflerine de değinerek aynı sayıdaki satışı bu sene de gerçekleştirme hedefinde olduklarını belirterek “TIRSAN ile yaptığımız işbirliğinden oldukça memnunuz, müşterimiz artık bizi daha güçlü görecek” dedi.

Bir hayal gerçeğe dönüştü

1951 yılından bu yana taşımacılık sektörünün içinde yer aldıklarını hatırlatan Has otomotiv’in kurucularından Mehmet Selim Kara ise 2002 yılında Mercedes Benz Türk ile yapılananlaşmanın ardından TIRSAN gibi büyük bir firmanın da bayiliğini üstlenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Çekici satışının ardından treyler satışları ile hayallerimi tamamlamış oluyorum” dedi.

Bayiliğin ardından iki adet treyler satışı gerçekleşti

TIRSAN Has Otomotiv işbirliğinin ardından gerçekleşen teslimatlardan ilkinde Soytürk Su Soda firması Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Soytük 1 adet Tenteli Perdeli(Maksima Perdeli Kayar Çatı) alırken, ikinci teslimatta ise Üren Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Üren’de Sac kapaklı açık kasa treyler satın aldı. 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.