Tırsan Kataforez teknolojisini hayata geçiriyor

Tırsan Kataforez teknolojisini hayata geçiriyor

Treyler sektörünün lider firması Tırsan, bir ilke daha imza attı. Firma, 2012 yılı Mart ayı itibariyle, kataforez teknolojisini hayata geçiriyor.

Tırsan, geliştirdiği teknolojileri ile müşterilerine rekabet avantajı sunmayı sürdürüyor. Firma, Türkiye’de ilk ve tek kataforez teknolojisi ile treyler üretimi yapan firma olarak, iş ortaklarının yatırımını 10 yıl boyunca garanti altına alıyor. Paslanmaya karşı en yeni ve güvenilir çözüm
Tırsan; en yeni, en güvenilir ve çevre dostu olan Çinko Tri-Elektron Metodunu, kataforez teknolojisi olarak belirledi. Treyler sektöründe kullanılan demir-fostat kataforez uygulamaları yerine, otobüs üreticilerinin de yaygın olarak kullandığı bu yöntem, uzun süreli paslanmazlık koruması için en etkin çözüm.
Oksijen ve nemin, sac yüzeyine ulaşmasını engelleniyor
Kataforez, paslanmaya karşı metal yüzeylerin korozyon direncini arttırmak amacı ile elektro kimya prensiplerine dayanan ve metal yüzeylerde film oluşturan astar yöntemidir. Oksijen ve nemin sac yüzeyine ulaşmasını engelliyor ve uzun süreli paslanmazlık için mükemmellik şartlarını sağlıyor.
10 yıl paslanmazlık imkanı
11 farklı adımda gerçekleşen kataforez uygulaması ile 10 yıl paslanmazlık imkanı sunulurken, pas nedeniyle oluşan çürüme ve erimenin önüne geçiliyor. Treyler’in omurgası olan şasi, kataforez kaplama ile üstün yüzey pürüzsüzlüğü ve boya yapışma performansı ile korunabiliyor.
Kataforez ile treylerin ömrü uzuyor
Tırsan tarafından devreye alınan kataforez teknolojisi, araç bakım maliyetlerini düşürüyor. Tırsan yetkili servislerinin bakım ve kontrolleri altında olan, tüm parçaları orijinalliğini koruyan ve düzenli bakıma giren araçların ekonomik ömrü de uzuyor.
2. elde de 10 yıl paslanmazlık garantisi
10 yıl paslanmazlık garantisi 2. elde de devam ediyor. Kataforez teknolojisi, kullanıcının yatırımınıın geri dönüşünde de katma değer sağlıyor. Seramik pürüzsüzlüğündeki yüzey nedeniyle üstün boya yapışma performansı ile araç ilk günkü yeniliğini koruyor. Böylece ticari itibar da garanti altında oluyor. www.tasimacilar.com 16.03.2012 / 18:39