TIRSAN Rusya’da düzenlenen Comtrans’ta yerini aldı

TIRSAN Rusya’da düzenlenen Comtrans’ta yerini aldı

2011 yılından bu ana Rusya pazarında faaliyet gösteren TIRSAN, Kässbohrer markası ile Moskova’da Rusya’nın en önemli ticari araç fuarı Comtrans’ta yerini aldı.

Comtrans 12.Uluslar arası Ticari Araçlar, Yedekparça ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı’ndaki Kässbohrer standında, Kässbohrer markasıyla 4 modelini sergileyen TIRSAN, Tula Bölgesinde Yasnogorsk şehrinde yer alan genel merkez ve fabrikasına ek olarak Moskovo’da bulunan satış ofisi ile Rusya operasyonlarını yönetmeye devam ediyor.

Rusya’da 2013 yılında toplam bin treyler satmayı hedefleyen TIRSAN, lowbed segmentinde yüzde 24 Pazar paya sahip.


Sergilenen araçlar ve Özellikleri ;

Kässbohrer Standında; K.STB 39 Akaryakıt Tankeri, K. SLH Kässbohrer Lowbed, SCS X Perdeli Maksima, SHG S / 40 Konteyner Taşıyıcı araçlar sergilendi.

K.STB 39 – Akaryakıt Tankeri : Son teknoloji güvenlik donanımları ile K.STB 39 Kässbohrer Akaryakıt Tankeri tehlikeli madde taşımacılığında en yüksek güvenlik standartlarını sunarken, güvenlik donanımları hırsızlık, kaza ve yangın gibi risklerin önüne geçerek can ve yol güvenliği yanında operasyonel fayda sunarak dolum ve boşaltımın kolay ve güvenli yapılmasını sağlıyor.

K.SLH 5, Lowbed : 2’den 8 dingile kadar farklı dingil seçenekleri, serseri ve hidrolik opsiyonları ve uzayabilen yada sabit şasi çeşitleri ile pek çok farklı ihtiyaca cevap verebilen lowbed serisi. Comtrans fuarında Kässbohrer standında sergilenen 5 dingil K.SLH 5 Lowbed semi-treyler Rusya yol ve hava koşulları için özel olarak geliştirilerek Rusya’da müşterilere sunuldu.

SCS X, Perdeli Maksima : Farklı yol koşullarında ve farklı yüklerin taşımacılığında güvenilir çözüm ortağı olan perdeli maksima semi-treyler, verimliliği arttırmakta ve farklı marka çekiciler ile kombinasyonunda da yüksek performans sergiliyor. Çinko-fosfat kaplama ile gerçekleştirilen kataforez kaplaması (KTL) 10 yıl paslanmazlık garantisi sunarak, araçların ikinci el değerinin de artmasını sağlıyor.

SHG S / 40 Konteyner Taşıyıcı : 45 ft High Cube’e kadar tüm konteynerların yasal mevzuatlara uygun olarak taşımacılığının yapılmasını sağlayan SHG S / 40 Konteyner Taşıyıcı sunduğu esnek çözümler nedeniyle tercih ediliyor. 20 ft konteynerların ortadan yüklenmesi sırasında forklift’in aracın üstüne çıkabilmesini sağlayan arka kapama bölümü hız ve kolaylık sunarak zamandan kazanmayı da sağlıyor. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.