TIRSAN Rusya’nın önemli fuarı CTT 2013’e Kässbohrer markası ile katıldı

TIRSAN Rusya’nın önemli fuarı CTT 2013’e Kässbohrer markası ile katıldı

TIRSAN, Rusya pazarına özel olarak geliştirilen araçların sergilendiği 04-08 Haziran tarihlerinde düzenlenen 14. Uluslararası İnşaat Makine, Ekipman ve Teknolojileri İhtisas Fuarı CTT’2013 Fuarına Kässbohrer markası ile katıldı.

TIRSAN, Kässbohrer markası ile Rusya’nın en büyük inşaat ekipmanları ve teknolojileri fuarı olan CTT’2013’de, 14-381 nolu standında yerini aldı. Rusya pazarına özel geliştirilen araçlarını sergilediği 04-08 Haziran tarihlerinde sergilenen fuar Kässbohrer için lowbed segmentinde pazar lideri olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor.

Kässbohrer İş Makineleri ve teknolojileri CTT’2013 fuar standında; K.SSK 35 Silobas, K.SPL Hafif Platform ve Rusya inşaat sektörü için özel olarak geliştirdiği 4 dingilli sabit uzun platformlu lowbed’i K.SLP 4’ü sergiliyor.

K.SLP 4 lowbed hakkında;

Sürekli ürün geliştirmeleri ve müşteri ihtiyaçlarına odaklanarak yapılan araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda üretilen K.SLP 4 lowbed, 2 asfalt makinesini aynı anda taşıyabilecek teknik donanıma sahip, etkin ve güvenilir ağır yük taşıyıcı treyler. Özel tasarımı sayesinde hacimli ağır yüklerin taşınmasında tek seferde daha fazla yükleme yapılabilmesini sağlıyor. K.SLP 4, tek seferde daha fazla yükleme yapılarak zaman ve yakıt tasarrufu avantajı sağlaması nedeniyle öncelikle tercih ediliyor.

Kässbohrer Hafif Platform;

Hafif inşaat malzemelerinin, plastik, metal, ısı yalıtım plakaları, köpük ve gaz beton yapı bloklarının taşınması için en doğru tercih olduğunu söyleyen Kässbohrer’in, CTT’2013 fuarında sergilenen hafif platform semi-treylerleri gelişmiş güvenlik donanımları ile dikkat çekiyor.

K.SSL 35 Silobas;

Hafifliği ve yüksek taşıma kapasitesi ile ön plana çıkan K.SSL 35 Silobas, boşaltım konisinde bulunan özel akışkanlaştırıcı sistem sayesinde, hızlı ve tam boşaltım yaparak operasyonların kısa sürede tamamlanmasını sağlayarak verimliliği arttırıyor. Çimento ve benzeri inşaat malzemeleri, toz ya da granül halindeki plastik hammaddeler ve gıda taşımacılığında kullanılan K.SSL 35 Silobas farklı sektörler için tam çözüm ortağı olarak öngörülüyor.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.