TIRSAN Treyler, ürünleri için garanti süresini 2 yıla çıkardı

TIRSAN Treyler, ürünleri için garanti süresini 2 yıla çıkardı

TIRSAN Treyler 35. yılı kapsamında müşteri eksenli yenilikleri hayata geçiriyor. Firma, ürettiği treylerlerin garanti süresini 2 yıla çıkararak, ürünlerine güvenini gösterdi.

TIRSAN Treyler A.Ş. 2012’den itibaren ürettiği Tırsan, Kässbohrer ve Talson marka treylerlerin tüm modellerinde garanti süresini 2 yıla yükseltti. Bu hizmet, kilometre sınırı gözetmeksizin uygulanacak. 2 yıl garanti, aracın satış tarihinden itibaren başlayacak. Garanti için, bakımların TIRSAN yetkili servislerinde yapılmış olması gerekiyor
5 bin kilometre, yıllık periyodik bakımlar ile onarımların TIRSAN yetkili servislerinde yapılması ve orijinal yedek parça tercihi, treyler kullanım hususlarına uymak garantiden yararlanabilmek için yeterli. Diğer yandan; Tırsan, Kässbohrer ve Talson treylerinde kullanılan aks ve süspansiyon markaların garanti süreleri, bazı parçalar için 2 yılın üzerine çıkabilecek.
Garanti, malzeme ve işçilik hatalarından kaynaklanan arızaların onarılması sırasında değiştirilen tüm parça bedelleri ve yapılan işçilik masraflarını kapsıyor.
Operasyon maliyetlerinde düşüş
2 yıllık garanti boyunca malzeme ve işçilik hatalarından kaynaklanan arızaların onarılması sırasında değiştirilen tüm parça bedellerinin ve yapılan işçilik masraflarının ücretsiz olması operasyon maliyetlerinde düşme sağlıyor.
Yetkili servis bilgi ve hizmet kalitesi
Teknik alt yapı ve donanıma sahip yetkili servislerde, eğitimli teknisyenlerden hızlı ve güvenli hizmet alınma ayrıcalığı vaat ediliyor.
Aracın orijinal olarak korunması
2 yıl boyunca yetkili servislerde, orijinal parça ve kaliteli sarf malzeme kullanımı ile bakımı yapılan Tırsan treylerleri, sıfır araç orijinalliğini devam ettirebiliyor.
2.el değeri
Tırsan yetkili servislerinin bakım ve kontrolleri altında olan 2. el değerli Tırsan treylerler, kullandıkça daha da değerlenebilme imkanına kavuşuyor. www.tasimacilar.com 31.01.2012 / 14:45