TIRSAN ve Başer Otomotiv Sektörle bir arada

TIRSAN ve Başer Otomotiv Sektörle bir arada

Tırsan ve bayilerinden Başer Otomotiv,Ankara’nın önde gelen nakliye firmaları ile 13 Haziran Cumartesi günü Ankara Başer Otomotiv Genel Merkezinde düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Organizasyona, Tırsan Bayi Yönetimi Koordinatörü Aydın Temel, Pazarlama ve Ürün Yönetimi Koordinatörü Volkan Oflaz,Ürün Sorumlusu Ozan Sinal, Ürün Geliştirme Uzmanı Seyit Dindar, Ürün Bayi Satış Uzmanı Arda Erdemir katılırken, Başer Otomotiv adına Başer Otomotiv Şube Müdürü Ömer Başer ve Satış Müdürü Turgut Başer katılım gösterdi.

Yapılan etkinlikte, Tırsan Ar-ge merkezinin en son ürünü olan ve 10Haziran Çarşamba günü Tırsan Adapazarı fabrikasında yapılan basın lansmanı ile sektöre tanıtılan Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracı sergilendi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda,Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracının teknik özellikleri ile ilgili detaylı bilgiler katılımcılara aktarılırken, ürün hakkında geri bildirimler alındı.

Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper

Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper güçlendirilmiş hidrolik silindir yapısı, patentli üst yapı tasarımı, şasi ve üst yapısında kullanılan yüksek mukavemetli çelik yapı sayesinde müşterilerine daha uzun ömürlü kullanım avantajı sunarak, bakım masrafını en aza indirir.

Body fix ve patentli muavin şasi yapısı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, mükemmel kamyon ve üstyapı uyumu sayesinde, en zorlu çalışma koşullarında ve keskin virajlarda aracın savrulmaya bağlı olarak devrilmesini önler.

Eğimli Üst Yapı Tasarımı İle Hızlı Aktarım

Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper eğimli üst yapı tasarımı ile müşterisinin taşıdığı her çeşit yükün kolay ve hızlı akmasını sağlarken, güçlendirilmiş üst kemer dizaynı ile dolum işlemleri sırasında yaşanabilecek darbelere karşı küvet yapısına ekstra dayanıklılık sağlamaktadır.

 Patentli Arka Kapak Dizaynı İle Güvenli Aktarım İmkanı

Sahip olduğu hareketli döner mafsallı arka kapak dizaynı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper yükün güvenli şekilde akmasını ve aktarım sırasında doğabilecek hasarlara karşı arka yapısını korumaktadır. Bununla birlikte, güçlendirilmiş ve patentli arka kapak konstrüksiyonu ile kapağın ve kapak hidrolik sisteminin yanal darbelere karşı korunmasını ve en yüksek mukavemeti göstermesini sağlarken, altıgen kilit tasarımı, yükün seyir halindeyken güvenli şekilde muhafaza edilmesi avantajını sunmaktadır.

Üstün Şasi ve Küvet Çelik Yapı

Yüksek mukavemetli çelikten oluşan şasi ve küvet yapısı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, tüm yük koşullarında en yüksek darbe dayanımı ve yük performansını sağlamakta, müşterilerine daha uzun kullanım ömrü sunmaktadır.

 Özel Hidrolik Sistemi ile Yakıt Tasarrufu Sağlar

Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, minimum 50 ton kaldırma kapasiteli hidrolik sistemi ile müşterilerine aktarım işlemlerinde üstün güvenlik ve yakıt tasarrufu sağlamaktadır. 

 

baser_3.jpg

 

baser_2.jpg

 

baser_1.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.