TIRSAN ve Gelecek Otomotiv Sektörü Diyarbakir’da bir araya getirdi

TIRSAN ve Gelecek Otomotiv Sektörü Diyarbakir’da bir araya getirdi

TIRSAN bayisi Gelecek Otomotiv Gaziantepli müşterilerinden ve lojistik sektörünün işadamlarından oluşan 150’den fazla katılımcı ile Diyarbakır’da bir araya getirdi.

Gelecek Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’un ev sahipliği yaptığı organizasyona TIRSAN Treyler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve Gaziantep Ticaret Odası ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı “Bir arada olmaktan memnunum.”
Organizasyonda konuşma yapan Çetin Nuhoğlu, sektörün gelişimi ile ilgili konularda önemli değerlendirmelerde bulundu ve sektör sorunlarına yönelik çözüm önerilerini sıraladı. Nuhoğlu, Diyarbakır’da bulunmaktan ve Gaziantepli uluslararası taşımacılık firmalarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. “Toloğ’a teşekkür.”
Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan lojistik sektörünün önemli iş adamlarını bir araya getiren Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’u kent ekonomisine sağlamış oldukları katkılarından dolayı tebrik etti. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, bölgede gelişen ticaret hacmi sebebiyle ziyaretlerinin artacağı bilgisini verirken, ev sahiplikleri için Hekim Toloğ’a ve Çetin Nuhoğlu’na teşekkür etti. “İşadamlarının sayısı artmalı.”
Hekim Toloğ, memlekete daha iyi hizmet sunabilmeleri için işadamlarının sayısının artması gerektiği ve girişimci iş adamlarının bölgeye getirilmesi noktasında bölgeye cazibe kazandıracak istihdam ortamları yaratılması gerektiğini belirtti. www.tasimacilar.com 03.03.2014 / 17.02