Tırsan’dan Asyaport’a 23 adet konterner taşıyıcı

Tırsan’dan Asyaport’a 23 adet konterner taşıyıcı

Tırsan Treyler A.Ş. Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile Asyaport’a 23 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcı Semi-Treyler’i teslim etti.

Tırsan Treyler A.Ş. Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile Asyaport 31 araçlık Tırsan Konteyner Taşıyıcı Semi-Treyler yatırımının 23 adetlik kısmını teslim aldı. Araçları DAF-Tırsan Satış Müdürü Lale Bayoğlu’ndan teslim alan Asyaport Yönetim Kurulu Danışmanı Arif Davran Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Tırsan gurur duyduğumuz Türk markalarından biridir. Ürünlerinin kalitesiyle kendini kanıtlamış bir konumdadır. Konteyner taşıyan araçlar ancak sağlam bir şasiye sahip olması durumunda, zamanla yarışılan zorlu çalışma şartları altında performansını uzun yıllar sürdürebilir. Tırsan Konteyner Taşıyıcı Semi-Treyler hafiflikten ödün vermeden tasarlanmış güçlü şasisi ile tüm ISO konteynerlerin en verimli ve güvenli şekilde taşınmasını sağlar. Ayrıca Tırsan yaygın ve etkili Satış Sonrası Hizmetleri ile ürünün her zaman arkasında duruyor.” Yatırımlarının süreceğini ifade eden Arif Davran 2012 yılı sonuna kadar filodaki araç sayısını 150’ye çıkartmayı hedeflediklerini belirtti. "Tırsan Konteynır Taşıyıcı ile güvenli taşıma"
Konteynır taşımacılığında çözümler sunan Tırsan Konteynır Taşıyıcı ile konteynır taşımacılığı daha kolay, konforlu ve daha güvenli yapıldığı idade edilirken, yeni Tırsan Konteyner Taşıyıcı ile uzayan arka tampon ve ön konsol sayesinde 5 farklı tipte konteynerı taşıyabilmenin mümkün olduğu belirtildi. www.tasimacilar.com 21.03.2012/14:50