TIRSAN’dan Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat’a teslimat

TIRSAN’dan Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat’a teslimat

Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat 6 adet Tırsan Yeni Nesil Perdeli Maxima Plus’ı Tırsan’dan teslim aldı.

1973 de kurulan ve uluslar arası nakliyecilik yapan Bolu Güneş Uluslar arası Nakliyat, Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle 6 adet Tırsan Yeni Nesil Perdeli Maxima Plus’ı filosuna kattı.

Tören Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Çapar ve Tırsan Treyler Teslimat Sorumlusu Mustafa Kurtuluş’un katılımı ile gerçekleşti.

“Tırsan ile iş birliği yapmaktan memnunuz.”

Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Çapar, gerçekleşen teslimat töreninde Martı Trans ve Bolu Güneş olarak kuruluşlarından bugüne, Tırsan ile iş birliği içerisinde olmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

“Tercih nedenimiz, yakıt tasarrufu ve 2. El değeri”

Çapar, Tırsan markasını tercih etmelerindeki en önemli nedenin; araçların 2. el değerinin yüksek olması, satış sonrası vermiş olduğu çözüm odaklı hizmetler ve yakıt tasarrufundan sağladıkları ekonomik avantajlar olduğunu belirtirken, sözlerine şu şekilde devam etti. “İleriki dönemlerde de Tırsan ile işbirliğimizin devam etmesini istiyoruz.” dedi.

2007 yılından bu yana Bolu Güneş ismi ile faaliyette bulunan ve Merkezi Düzce-Kaynaşlı’da bulunan Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine grupaj yükleme alanında lojistik hizmet vermektedir.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.