Tırsan’dan, BP’ye ADR Eğitimi

Tırsan’dan, BP’ye ADR Eğitimi

Tırsan, 21 Mart Cuma günü Adapazarı Fabrikasında, BP’nin Türkiye genelindeki dolum operasyonlarında görev alan ekibine eğitim verdi.

Tırsan, BP’nin Türkiye Genelindeki dolum operasyonlarında görev alan ekibe verdiği eğitimde ADR Mevzuatı, Kässbohrer teknolojisi ve ADR’li Kässbohrer akaryakıt tankerlerinin tanıtımı gerçekleştirildi. Tırsan Mühendislik ve Belgelendirme Müdürü Tahsin Doğan ve Ürün Geliştirme Yöneticisi Mehdi Kuç tarafından verilen eğitimde; ADR Mevzuatı, süreçleri, akaryakıt tankeri üretim tesisleri, tasarım uygunluğu, yetkin personelin özellikleri ve kalite sisteminin gereksinimleri gibi teknik konulara ek olarak Kässbohrer ADR’li akaryakıt tankerleri de tanıtıldı. Eğitimin ardından Kässbohrer Tank Silo Fabrikasında uygulamalı eğitim verildi. Ulusal Uygunluk Belgesini almaya hak kazanan ilk treyler üreticisi.
Kässbohrer markası ile ADR Mevzuatına uygun tehlikeli madde taşımacılığına yönelik akaryakıt ve kimyasal madde tankeri üreten Tırsan, 2013 yılında TSE’nin Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü’nün yaptığı değerlendirme sonunda Ulusal Uygunluk Belgesini almaya hak kazanan ilk treyler üreticisi oldu. www.tasimacilar.com 26.03.2014 / 14.35