Tırsan’dan NoyLogistics’e 5adet Talson kutu tipi semi-treyler

Tırsan’dan NoyLogistics’e 5adet Talson kutu tipi semi-treyler

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarına katılan Tırsan, aynı zamanda fuarda gerçekleştirdiği anlaşmalarla da göz doldurdu. Tırsan, Hollanda menşeeli NoyLogistics’e 5adet Talson kutu tipi semi-treylerinde satışını gerçekleştirdi.

1915 yılında Hollanda’da kurulan ve taşımacılık sektöründ faaliyet gösteren NoyLogistics, Tırsan’dan 5 adet Talson kutu tipi semi-treyler satın aldı.

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda Tırsan’ın kendi standında gerçekleştirilen bir anlaşama ile 5 adet Talson kutu tipi semi-treyler’i filosuan ekleyen NoyLogistics’e yapılan teslimat törenine Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve NoyLogistics firma yetkilisi Wido A.H. Lando katıldı.

“Talson’dan memnunuz tercihimiz yine Talson oldu”

NoyLogistics firma yetkilisi Wido A.H. Lando teslimat töreninde yaptığı konuşmada filosunda bulunan Talson araçlarının kalitesinden duyduğu memnuniyet nedeniyle yeni yatırımlarında da Talson’u tercih ettiğini belirtti.

Tekstil ve değerli eşya taşımacılığında Avrupa’nın önemli lojistik firmalarından biri olan NoyLogistics, ağırlıklı olarakHollanda, Almanya ve Belçikaolmak üzere Avrupa ülkelerine lojistik hizmeti veriyor.

“En yüksek hacimli FNA”

Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuşmasında fuar’ın kendileri için uluslararası bir arena niteliğinde olduğunu, bu büyük arena’da yurtdışı satıştaki kendi markalarını sergilediklerini belirterek” Satış yaptığımız firma çok önemli bir Hollanda firması ve açıkçası bu konuda da çok uzman bir firma. Bize gelip Talson ürünlerimizi alması da bizi ayrıca sevindirdi. Burada yeni bir ürünümüzü tanıtıyoruz. Bu da bizim için önemli. Satın alınan ürünümüz 3,033 cm’lik bu zamana kadar yapılmış en yüksek hacimli FNA’dır. Buda bizim Türk mühendislerinin Ar-Ge ekibimizin çalışmasının sonucundadır. Bundan da ayrıca gurur duyuyoruz” diyerek NoyLogistics’in kendilerini tercih etmesindne dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi. 17:40

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.