TIRSAN’DAN, Özesatoğulları’na teslimat

TIRSAN’DAN, Özesatoğulları’na teslimat

TIRSAN treyler, Özesatoğulları Uluslar arası Nakliyat’a 24 adet Perdeli Maxima semi-treyler teslimatı yapıldı.

Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat TIRSAN’dan aldığı 24 adet TIRSAN Perdeli Maxima semi-treyler’i TIRSAN Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı. TIRSAN bayisi Gelecek Otomotiv- Diyarbakır şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat törenine Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bağtır ve TIRSAN Treyler A.Ş. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz katıldı. “TIRSAN Treyler perdeli ürün grubunda sektörün en iyisi.”
Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bağtır, TIRSAN markasını tercih etmelerindeki en önemli nedenin TIRSAN Treyler’in perdeli ürün grubunda sektörün en iyisi olmasından kaynaklandığını söyledi. Bağtır, TIRSAN araçların kalitesi, sahip olduğu geniş ürün gamı,2. el değerinin yüksekliği ve TIRSAN Treyler’in geniş servis ağı ile sunmuş olduğu profesyonel hizmetlerde tercihlerini kolaylaştırdığını sözlerine ekledi. "İşbirliğimizin devam etmesini istiyoruz."
“TIRSAN ürünlerini satın almamız ilk defa Gelecek Otomotiv sayesinde gerçekleşti.” Diyen Bağtır, “Yeni yatırımlarımızda da TIRSAN ve Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam etmesini istiyoruz” diye belirtti. www.tasimacilar.com 13.03.2014 / 15.59