Tırsan’dan Wallenborn’a 25 adet FNA sınıfı Talson kutu araç teslimatı

Tırsan’dan Wallenborn’a 25 adet FNA sınıfı Talson kutu araç teslimatı

Tırsan hava kargo taşımacılığında Avrupa’nın en yenilikçi firmalarından biri olan Wallenborn’a 25 adet FNA sınıfı ATP sertifikalı Talson kutu araç teslimatı gerçekleştirildi.

Tırsan’ın ilk kez Comvex 2013 fuarında lansmanını yaptığı FNA sınıfı ATP sertifikalı Talson kutu aracının hava kargo taşımacılığının önde gelen firmalarına satışı artarak devam etmekte.

Tercih Tırsan

1920 yılından bu yana Avrupa’da hizmet kalitesi ve marka güvenilirliği ile kendini ispatlamış firmalar arasında yer alan Wallenborn firmasının tercihi Tırsan’ın Talson markası ile ürettiği Hava Kargo taşımacılığına uygun Talson FNA Kutu aracı oldu.

Sınıfında tek ATP sertifikası almayı başaran firma

Talson, 0° ; +12° aralığındaki ısı kontrollü taşımacılık için uygun, özel tasarımı hafif izolasyonlu panelleri ve 100 m³ hacim özellikleri ile gıda, ilaç, çiçek ve hava kargo taşımacılığında güvenli çözümler sunuyor. Talson özel kutu tasarımı ve hava kargo taşımacılığında kullanılan roller taban ile Avrupa’da FNA sınıfı ATP sertifikası alabilen ilk firmadır.

Yüksüz taşımalarda da yakıt tasarrufu sağlamakta

Rakiplerine göre bin 500 kg hafifliği sayesinde daha fazla yük taşıma imkanı sunan Talson FNA yüksüz taşımalarda da yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Kendine özgü kutu yapısı sayesinde 3.033mm iç net özelliği ile gabari sınırlarını aşmadan Avrupa’da taşıma yapabilmektedir.

Almanya ve Hollanda pazarında lider

30 yıldır hava kargo alanında uzmanlaşan Talson müşteri ihtiyaçlarına uygun geniş ürün gamına sahiptir. Hava kargo taşımacılığının yoğun olduğu Almanya ve Hollanda’da Talson markası pazar lideridir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.