TIRSAN’ın Ocak Ayı İhracatı Yeni Rekorun İşaretini Verdi

TIRSAN’ın Ocak Ayı İhracatı Yeni Rekorun İşaretini Verdi

2017 yılında ihracatını %30 artırarak ihracat rekorunu kıran Tırsan, 2018 yılına da hızlı bir giriş yaptı.

Geniş ürün gamı ile iş ortaklarının her türlü ihtiyacına çözüm sunan Tırsan, 2018’in ilk ayında yaptığı ihracatla rekorların devam edeceğinin işaretini verdi. Ocak ayının ilk 2 haftasında, Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya, İspanya gibi ülkelere ihracat yapan Tırsan en son İtalya merkezli Pisanu Trasporti SRL firmasına Kässbohrer Perdeli Extensive’lerin satışını gerçekleştirdi.

Türk treyler sektörünün 41 yıllık aralıksız lideri Tırsan, ihracattaki liderliğini de kesintisiz sürdürüyor.

Tırsan, 2017 yılında Avrupa’ya yaptığı treyler ihracatını yüzde 30 artırdı. İhracat yaptığı ülke sayısını sürekli artıran ve 55’ten fazla ülkeye ulaşan Tırsan, 2018 yılına da rekor bir giriş yaptı. Almanya’dan Rusya’ya, Litvanya’dan İngiltere’ye Tırsan’ın araçları müşterilerine çözümler sunuyor. İtalya merkezli Pisanu Trasporti SRL firmasının da tercihi Tırsan oldu ve firma filosuna Kässbohrer Perdeli Extensive’leri ekledi.

Tırsan Ses Getirmeye Devam Edecek

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan’ın müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan, her türlü taşımacılığa uygun çözümleri ile rakiplerinin ilerisinde olduğunu söyledi ve “Bu fark ihracat rakamlarımıza da yansıyor. Dünyada Tırsan çözümlerini tercih eden firmaların sayısı sürekli artıyor.” dedi. Nuhoğlu ihracatta yakalanan başarının ve Tırsan ürünlerine gösterilen talebin sektör ve ülke adına kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Türkiye’de %100 yerli olan ve toplam üretiminin % 60’ından fazlasını ihraç eden başka bir firma bulamazsınız.” dedi.

pisanu-trasporti-srl-1.jpg

Tırsan Verimlilik ve Karlılık Sunuyor

Ar-Ge yatırımları ve mühendislik çalışmaları ile Avrupa’da, treylerde en yüksek teknolojiyi sunan şirket olduklarının altını çizen Nuhoğlu, “Tırsan 650 Ar-Ge projesi üzerinde çalışan, 205 adet patente sahip bir teknoloji şirketi haline geldi. Her türlü taşımacılık ihtiyacına özel çözümlerimizle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Tırsan taşıdığı ürüne ve bu ürünü taşıyan firmaya değer katan bir markadır. Tırsan ile hizmet veren firmalar da bunun avantajını, yüksek verimlilik, karlılık ve müşteri sadakati olarak geri almaktadır. Tırsan ürünlerini kullanan Avrupalı müşterilerimiz operasyonel verimliliklerinin arttığını, iş akışlarının hızlandığını ve nihayetinde hizmet kalitelerinin yükseldiğini fark ettikleri için Tırsan’ı tercih ediyorlar. Avrupa’daki geniş servis ağı ile en ulaşılabilir şirket konumuna gelen Tırsan, devre aldığı Tırsan Yol Yardımı hizmeti ile Türkiye ve Rusya dahil olmak üzere Avrupa’nın 27 ülkesinde 7 gün 24 saat müşterilerine hizmet veriyor. Avrupa’daki sunduğumuz farklı finansal çözümler ve özel satış kampanyalarımız sayesinde müşterilerimizin Tırsan ürünlerine uygun koşullarda sahip olabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Müşterilerin, aldıkları araçların; her türlü yol ve koşullarında sorunsuz çalışmasını, kendilerine maliyet çıkarmamasını ve uzun yıllar çalışmasını istediğinin altını çizen Nuhoğlu, “Aynı zamanda güçlü bir satış sonrası ağı olsun, yakıt tüketimi düşük olsun ve ikinci eli değerli olsun diyorlar. Tırsan’ın herkes tarafından tercih edilen marka olmasının nedeni budur. Önümüzdeki yıllarda da müşterilerimizin ihtiyaçlarını çözen ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.   

Ürünler de Hizmetler de Global

Tırsan uluslararası rekabette öne çıkan ürünler geliştirmek için üretim merkezlerine sürekli yeni yatırımlar gerçekleştiriyor. Avrupa’nın en modern üretim tesisi olan Tırsan Adapazarı fabrikasının yanı sıra, Almanya’da Goch ve Ulm’de Rusya Tula’da üretimini sürdürüyor. Toplam 4 üretim tesisine sahip global treyler üreticisi Tırsan, ürünlerinin yanı sıra geliştirdiği hizmetlerle de global bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Tırsan Yol Yardımı hizmeti, Türkiye ve  Rusya dahil olmak üzere Avrupa’nın 27 ülkesinde, 12.000 servis noktası ve 23 dilde, 7 gün 24 saat müşterilerine hizmet veriyor. Tırsan, uluslararası ihtiyaçlarına yönelik Avrupa çapında yepyeni bir bakım onarım hizmeti hayata geçirdi. K-Advance Care hizmetiyle, Avrupa genelinde 16 ülkede 6.000 servis noktasında Kässbohrer marka treylerlere ihtiyaca yönelik olarak belirlenebilen sabit ücret avantajı sunmaya başladı.

Ar-Ge Yatırımları Meyvesini Veriyor

Tırsan, müşterilerine değer yaratmak için yalın üretim ilkeleri çerçevesinde üretim ve yönetim süreçlerini sürekli olarak geliştiriyor. Sektörün ilk Ar-Ge merkezini 2009 yılında kuran Tırsan, 2011-16 yılları arasında KTL ve Robotik teknolojiler başta olmak üzere, üretime toplam 53 milyon Euro yatırım yaparken 2017 yılında Ar-Ge harcamalarını %12’i arttırdı. Ayrıca ikinci Ar-Ge merkezinin temelleri de 2017 yılında atıldı. Toplam 16.600 metrekare kapalı alandan oluşacak ve 150 araştırmacı mühendisin çalışacağı tesis Endüstri 4.0 prensipleri doğrultusunda oluşturulacak üretim alanına sahip olacak. Tesis devreye girdiğinde; her 3 ayda yeni bir ürün platformu geliştirilecek, 8 milyon kilometreye eş değer ömür testi ve 1 milyon kilometreye eşdeğer dayanım testleri uygulanabilecek.

Avrupalı Dev Lojistikçiler Tırsan’ı Tercih Ediyor

Avrupa’nın önde gelen lojistik firmaları araç tercihlerinde Tırsan ürünlerine yöneldi. Tırsan önde gelen birçok firmaya önemli adetlerde satışlar gerçekleştirdi. Kalite, verimlilik ve sorunsuzluğa odaklanan bu dev firmaların Tırsan ürünlerine yönelmeleri Tırsan’ın geldiği noktayı gösteriyor. 2018 yılına da hızlı bir giriş yapan Tırsan, İtalya merkezli Pisanu Trasporti SRL firmasına Kässbohrer Perdeli Extensive teslim etti. Firma 2017 yılında yine aynı araçtan alım gerçekleştirmişti. Daha önce kullandıkları araçlardan son derece memnun kalan firma, önümüzdeki dönemde de yatırımlarına devam edecek. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.