TLS Global, Uluslararası Hizmetler Müdürlüğü ile Çalışmalarına Hız Kazandırdı

TLS Global, Uluslararası Hizmetler Müdürlüğü ile Çalışmalarına Hız Kazandırdı

TLS Global, Bursa’da Uluslararası Hizmetler Bölge Müdürlüğü’nün açılışını yaptı. Yeni birimin başına ise Yasemin Dabak getirildi.

Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Global kurulduğu günden bu yana, müşterilerinin rekabetçiliğine katma değer sağlamaya devam ediyor. Esnek, hızlı karar alan ve verimliliğe odaklı bir lojistik şirketi olarak faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yeni birimin başına Yasemin Dabak getirildi.

TLS Global, bu çerçevede Bursa’da açtığı Uluslararası Hizmetler Müdürlüğü ile pazardaki iddiasını sürdürüyor. TLS Global’in bölgede etkinlik yaratmak amacıyla açmış olduğu yeni Uluslar arası Hizmetler Müdürlüğü birimin başına ise Yasemin Dabak getirildi. TLS Global, Bursa’da açtığı müdürlükle özellikle denizyolu, havayolu demiryolu ve karayolu operasyonlarına ivme kazandırmayı hedefliyor.

Bursa lojistik sektörü için stratejik öneme sahip

Marmara Bölgesi ve Türkiye’nin başta gelen sanayi kentlerinden biri olan Bursa’nın lojistik anlamda stratejik bir konumu var. Tüm Türkiye genelinde üretilen motorlu taşıtların yarısından fazlası bu kentte üretilmektedir. Aynı zamanda gıda ve tekstil sektöründe de Bursa, büyük bir paya sahip. İşyeri ve çalışan sayısı bakımından Türkiye’de, İstanbul’un ardından ikinci sırada yer alan kent, Eskişehir ve Balıkesir’i içine alan hinterlandı ve Gemlik Limanı ile lojistik sektörü için önemli merkezlerden biri konumunda bulunuyor. Temeli 2010’da atılan İstanbul-İzmir O-33 otoyolu da Bursa’dan geçecek ve şehri İstanbul ve İzmir limanlarına bağlayacak.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.