TLS Lojistik, 1,5 Milyon Lira Yatırımla Hijyenik Paketleme Odası Kurdu

TLS Lojistik, 1,5 Milyon Lira Yatırımla Hijyenik Paketleme Odası Kurdu

TLS Lojistik, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu.

Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme çizgisi içindeki TLS Lojistik, yatırım atağını sürdürüyor. Şirketin son yatırım hamlesi, 1,5 milyon lira harcanarak kurulan 500 metrekare büyüklüğündeki hijyenik paketleme odası oldu. Tuzla’daki Capella deposu bünyesinde kurulan oda, müşterilerin taleplerine göre çocuk bezi, kadın pedi gibi hijyenik ürünlerin paketlenmesi, barkodlanması ve etiketlenmesi gibi işlemler için kullanılıyor.

Hijyenik paketleme odasında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi kullanıldığı belirtilirken, yalıtım sayesinde içerideki ısının, olması gerektiği değerde tutulabildiği ifade edildi. Oda içerisinde ısı kontrolüne yardımcı soğutucular da bulunduğu bildirilen açıklamada ısı ve nem düzeyinin kesintisiz olarak data logger’larla takip edildiği belirtildi.

Kapıları otomatik sensorlu olan odanın zemini ise depolama ve güvenlik standartlarına uygun malzemeyle döşendi. Oda, yangına karşı NFPA yönetmeliğine uygun şekilde yağmurlama sistemiyle güvenlik altına alındı. Odada hizmet amacına uygun olarak sıcak kapama makinaları, inkjet makinalar, konveyör bantlar ve dolum makinaları yer alıyor.

Yatırımda 2013 zirve yılı olacak

TLS Lojistik, son yıllarda hızlı bir ivme kazandırdığı büyümesine yeni yatırımlarla devam ediyor. Şirket, sadece depo yatırımları için 2013’te 10 milyon dolar gibi ciddi bir bütçe ayırdığını duyurdu. Bu bütçe ile dünya standartlarında 25 bin metrekarelik bir depo yapılacağı belirtilirken, TLS Lojistik’in yatırım hamlesinde nakliye filosunun iyileştirmesi için de büyük bir pay ayrıldığı bildirildi. Filonun, ileri teknolojiyle donatılmış, şoförler için yüksek konfor sunan, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci araçlarla güçlendirilmesi için 2013’te 5,5 milyon dolar harcanacak.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.