TLS Lojistik 5,5 Milyon Euro’luk yatırım ile filosunu güçlendirecek

TLS Lojistik 5,5 Milyon Euro’luk yatırım ile filosunu güçlendirecek

TLS Lojistik, nakliye filosunu, sürücülerinin kullanım rahatlığını arttıran 5,5 milyon Euro’luk araç yatırımıyla güçlendirecek.

TLS Lojistik, nakliye filosunu, sürücülerinin kullanım rahatlığını arttıran 5,5 milyon Euro’luk araç yatırımıyla güçlendirecek. Sürücülere, konfor ve kullanım rahatlığı sunan yeni araçların 1 milyon Euro’luk bölümünün Ocak 2013’te TLS lojistiğin hizmet ağına katıldı belirtildi.

TLS Lojistik, nakliye filosunu, ileri teknolojiyle donatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığı sağlayan otomatik şanzımanları araçlarla güçlendirmek üzere 2013’te toplam 5,5milyon Euro yatırım yapacağını duyurdu. Şirket Ocak ayı içinde bu yatırımın 1 milyon Euro’luk bölümünü gerçekleştirdi.

2013 sonuna kadar yapılacak yatırımla nakliye filosuna Euro 5 sınıfında, emisyon değerleri çok düşük, çevreci yeni kamyonlar alınacağı belirtildi. Yeni araçların 460 beygir gücünde olacağı ve otomatik şanzımanıyla şoförlere rahat bir sürüş imkânı sunacağı da verilen bilgiler arasında.

2013’te yüzde 30 Büyüme

TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu, yeni araç yatırımlarının, çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesi, artan iş hacmi ve yükselttikleri büyüme hedefleri doğrultusunda yapılacağını açıkladı.

Hacıalioğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: “Eski model motorları devreden çıkarıyor ve filomuza AB standartlarına uygun, Euro 5 tipi araçlar katıyoruz. Üretim ve sevkiyat için çevre dostu yakıtlı araçların kullanılmasını, gürültü ve ses önleyicilerinin araçlara takılmasını özendiriyoruz. Euro 5 araçlardan sonra planlarımız arasında Euro 6 araçlarla faaliyet göstermek yer alıyor. Bizim için araç filosunun büyüklüğünden ziyade, eldeki filoyla ne kadar değer üretildiği önemli.” 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.