TLS Lojistik, Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı Sponsorluğunu Üstlendi

TLS Lojistik, Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı Sponsorluğunu Üstlendi

TLS Lojistik Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı etkinliğinin sponsorluğunu üstlendi.

Düzenlenen etkinlikte TLS Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Aykut Yakalı, etkinlikte gençlere, Yeni Pazarlar ve Lojistik Stratejiler hakkında bir seminer verdi. Yerli ve yabancı yüzlerce gencin katıldığı etkinlikte Yakalı'nın konuşması gençlere, yükselen pazarlar ve yeni iş modelleri hakkında sektöre yönelik vizyoner bir bakış açısı sundu.

Yakalı, Yıldız öğrencilerine bir sunum yaptı

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerince kurulan Kalite ve Verimlilik Kulübü, her sene Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı adıyla bir etkinlik organize ediyor. TLS Lojistik, gençlerin ileride çalışacakları lojistik sektörüyle şimdiden tanışmasını sağlayan bu önemli etkinliğin sponsorluğunu üstlendi. Programda TLS Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Aykut Yakalı, ‘Yeni Pazarlar ve Lojistik Stratejiler’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Hedef 1 milyon öğrenci

Bu yıl Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı’nın dokuzuncusunu düzenlenen etkinlik 2-7 Aralık 2013 tarihlerinde üniversitenin Beşiktaş kampusunda düzenlenen üç günlük seminer ve bir günlük teknik gezi ve atölye çalışmaları şeklinde planlandı. Etkinlik kapsamında bilgi yarışması ve etkileşimli eğitimler de düzenlenecek. Kulüp, yıllar içerisinde oluşturduğu ağ sayesinde 1 milyon öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Şehir dışından gelen konuklar için de konaklama imkanı sunuluyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.