TLS Lojistik’ten uluslararası standartlarda yeni depo

TLS Lojistik’ten uluslararası standartlarda yeni depo

Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik, istikrarlı büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor.

Şirket son olarak Tuzla Orhanlı’da Capella adı verilen iki katta toplam 22 bin m2 kapalı alana sahip depoyu hizmete açtı. Uluslararası A Sınıfı depo standartlarını eksiksiz karşılayan Capella’nın üst kat yüksekliği net olarak 14.5 metre. Tesisin tüm iç ve dış alanları, harekete duyarlı ve gece görüş sistemli kamera ağıyla 7/24 denetleniyor. 250 kişilik bir ekibin çalıştığı “çok kullanıcılı” tesiste, kişilerin farklı operasyonel alanlara erişimi “kartlı yetkilendirme” sistemiyle kontrol ediliyor. “Global dağıtım ağını entegre ettik”

Capella’ya TLS Lojistik’in global ve güçlü dağıtım ağının entegre edilmesiyle, ‘Kapıdan Kapıya’ tam kapsamlı tedarik zinciri altyapısının kurulmuş olduğunu belirten TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu; “ Capella, uluslararası A Sınıfı depo standartlarını eksiksiz karşılıyor. 2012 yılına çok hızlı başladık. Yeni müşterilerle yeni kontratlar imzaladık. Bununla birlikte artan ihtiyaçlarımızı dikkate alarak yeni bir depo yatırımına karar verdik. Capella son yıllarda yapılmış en donanımlı tesislerden biri. TLS ailesi olarak; büyüme hızımızı yeni yatırımlar, yüksek teknolojik donanımımız ve konusunda yetkin ekibimizle destekliyoruz” diye konuştu. FM Global standartlarında üst düzey yangın güvenliği donanımına sahip olan Capella’da, antrepo ve serbest depolama hizmetlerine ek olarak; etiketleme, kodlama, 2D kodlama ve yeniden ambalajlama başta olmak üzere çok çeşitli ‘katma değerli’ hizmet hijyenik standartlarda veriliyor. www.tasimacilar.com 30.04.2012/12:53